Tunga lyft i Ystad

Vi fixar tunga lyft i Ystad

Ska du flytta ett piano eller kassaskåp? På Flytt 4 You besitter vi över 30 års erfarenhet av flyttning och kan även hjälpa dig. Vår rekommendation är att alltid kontakta en etablerad flyttfirma när ett tung lyft behöver genomföras. Saker som fel tekniker och noll hjälpmedel är en bidragande orsak till att problem uppstår samt att man skadar sig ordentligt. Vi besitter kunskap om både stora och lätta lyft.


Kan det bli en dyr affär?

Ett instrument som piano eller flygel kan väga över 250 kilo vilket bär med sig flera risker vid en flytt. Risken finns att man förstör interiör och sig själv vid hanteringen eftersom instrumentet i fråga är ganska klumpigt. Väggar, lister samt pianot i sig kan få skador som är onödiga och drar ner värdet. Med vår flyttpersonal undviker man att komplikationer uppstår men skulle det mot all förmodan hända något har vi full försäkring som täcker skadorna.


Många pianolyft per vecka

Vi flyttar alla typer av piano och flygel oavsett modell och faktum är att vi genomför flera transporter i veckan redan nu. Oavsett om du ska flytta till en helt ny adress eller endast byta plats på pianot finns vi där för att hjälpa till. Starka medarbetare lyfter ägodelarna likaså på egen hand som med hjälp av specialverktyg för att inte skada sig själva. Kund och medarbetare är säkra under processen och vi garanterar ett resultat av kvalité.

Bra att veta om pianotransport med oss

Innan flytten av ett stort instrument genomförs är det bra att besitta kunskap om de villkor som gäller. Att flytta ett piano omfattar en dyrare omkostnad men som är värt arbetet i slutändan. Beroende på vilken typ av föremål som ska flyttas, hur mycket det väger samt hur lång sträckan är påverkas priset. Ett tyngre instrument som kräver transport till en annan adress är troligtvis dyrare än ett som endast ska flyttas inom hemmet. På Flytt 4 You är tjänsterna plånboksvänliga för att passa alla hushåll. Tanken är att erbjuda professionell service oavsett behov samt undvika onödiga kostnader.


Vi flyttar kassaskåpet

Vi har erfarenhet av mycket när det gäller tunga lyft, men om vi inte besitter kunskap om din beställning ser vi till att skaffa det. En vanligt förekommande tjänst hos oss är kassaskåpsflytt, det finns många likheter med att flytta ett kassaskåp och ett piano bland annat med hänsyn för tyngden. Vi är dock specialiserade inom området och genomför manövern utan minsta problem.

Säker hantering

Tillhörigheterna flyttas under trygga förhållanden oavsett om det handlar om tunghantering eller inte. Chaufförerna ser till att frakta lasset säkert hela vägen till nya adressen. Att flytta ett tungt föremål behöver inte innebära ett komplicerat uppdrag och investeringen som görs kan vi lova löna sig. Alltför många väljer ändå att genomföra lyftningen själv utan att spekulera i konsekvenserna.

Vi är flytt 4 You

Vi besitter troligtvis de mest flexibla flyttjänsterna i hela Sverige och kan hjälpa till med all typ av flyttning oberoende av vart det ska. Tunga lyft genomförs lätt utan skador för varken kund eller personal. Den breda erfarenheten gör det säkert att anlita våran flyttservice som över 30 år varit delaktig inom branschen. Verksamheten växer för var dag som går och bringar stor kundnöjdhet. Uppdraget kan vara stort eller litet för en privatperson eller ett företag, alla är välkomna till Flytt 4 You.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.