Tunga lyft i Köpenhamn

Tunga lyft Köpenhamn

Letar du efter en flyttfirma som kan hjälpa dig med professionell tunghantering? Då är Flytt 4 You det rätta valet. Vi kan flytta kassaskåp, piano, flygel eller värmepump utan problem. Det underlättar att anlita ett etablerat flyttföretag att genomföra tunghantering, med rätt hjälpmedel och kunskap undviker man att skador uppstår. Vi har erfarenhet av såväl större som mindre tunghantering.


Det kan bli en dyr chansning

Ett rejält instrument som ett piano kan väga upp till 250 kilo och drar med sig vissa risker vid en flyttning. Man riskerar att skada sig själv liksom interiör och instrumentet med tanke på den klumpiga hanteringen. Kostnaden kan bli dyrare i slutändan och innebära komplikationer. Genom att istället anlita vår personal att slutföra jobbet förebygger du riskerna. Vi säkerställer en god hantering, men skulle en olycka av misstag inträffa har vi kompletta försäkringar som täcker ersättningen.


Erfarenhet av pianoflyttning

Vi flyttar alla typer av pianon oavsett vart dem ska. Våra arbetsdagar omfattar flera tunghanteringar i veckan och säkerställer ditt val. Önskar du hjälp att byta plats eller vill frakta samtlig inredning till en ny adress finns vi där för att hjälpa till. Starka medarbetare lyfter det som går med egen styrka men givetvis erhåller vi specialverktyg som underlättar komplicerade uppdrag. Garantin är att du får ett resultat av kvalitet.

Bra att veta

Att flytta ett piano kostar en del pengar men omfattningen av arbete är också stor. Vi vill säga att det lönar sig i längden att ta hjälp med flyttningen eftersom man sparar in på både tid och hälsa. Kostnaden varierar beroende på vad det är som ska flyttas, vad det väger, samt vilket sträcka föremålet ska flyttas. Att flytta en stor flygel till en ny adress kostar mer än att flytta ett lättare piano inom hushållet. Vi hjälper dig vare sig vilket och i samspel med rimliga priser för att alla ska ha möjlighet att ta del av professionell flytthjälp.


Flytt 4 You flyttar kassaskåpet

Gällande tunghantering har vi lång erfarenhet av det mesta, men skulle vi mot all förmodan inte ha det för din beställning ser vi till att skaffa det. Ett uppdrag som förekommer ofta är flyttning av kassaskåp. Flyttningen efterliknar den vi genomför med pianot om man tar hänsyn för dess tyngd. Vår personal är sakkunniga inom projektet och genomför manövern kvickt utan komplikationer.

Fördelar med tunghantering av oss

Det finns flera fördelar med att anlita tunghantering från Flytt 4 You.

  • Tunghanteringen med oss sparar tid och undviker bråk mellan familjemedlemmar.
  • Man slipper risken för att någonting tar skada.
  • En behörig flyttfirma är försäkrad, viktigt om en olycka skulle inträffa.
  • Flyttpersonalen har tillgång till specialverktyg vid komplicerade flyttningar.

En flexibel flyttfirma

Med de mest flexibla flyttjänsterna i hela landet är vi övertygade om att vår flyttservice passar dig. Vi kan hjälpa till med flyttningen oberoende av vart sakerna ska.
Över 30 års erfarenhet har gett oss mycket bland annat en trogen skara kunder som återkommer vid behov av flyttning. Verksamheten är under ständig utveckling och vi vill förmedla professionella tjänster även i Köpenhamn.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.