Tunga lyft i Helsingborg

Tunga lyft i Helsingborg

Behöver du flytta ett kassaskåp eller piano? På Flytt 4 You besitter vi över 30 års erfarenhet av flyttservice och kan givetvis även hjälpa dig. Vår rekommendation är att alltid anlita hjälp från en etablerad flyttfirma när ett tungt lyft ska genomföras. Fel tekniker och inga hjälpmedel kan innebära ordentliga skador, något vi inte vill ska inträffa våra kunder. Vi besitter kunskap om både större och mindre flyttningar.


Risk för att det blir en dyr affär

Ett piano eller ännu tyngre en flygel kan väga över 250 kilo något som inte bör lyftas utan hjälpmedel. Det medför dessutom flera risker att både frakta och flytta ett såpass stort instrument. Med otur kan man skada såväl interiör som instrument med tanke på att de är relativt klumpiga att hantera. Pianot besitter dessutom kanske ett stort värde som är synd att riskera.

Våra flyttpersonal kan ta hand om pianolyften och undviker att skador uppstår, skulle en olycka mot all förmodan inträffa har vi fullständiga försäkringar med ersättning.


Många pianolyft i veckan

Vi kan flytta pianon och flyglar av alla typer, faktum är att våra chaufförer genomför flera lyft i veckan redan nu. Vare sig du ska flytta till en helt annan adress eller bara byta plats på instrumentet finns vi på plats. Våra starka medarbetare lyfter det som inte går på egen hand med specialverktyg och undviker att själva ta skada. Både kund och medarbetare är säkra med vår pianolyftning och resultatet garanterar kvalitet.

Bra att veta om pianotransport

Innan en flyttning av ett stort instrument genomförs kan det vara bra med kunskap om villkoren som gäller. Att flytta en tung tillhörighet varierar i pris beroende på vikt och sträcka, ett tungt föremål som ska fraktas till en ny adress erhåller oftast en högre kostnad än den som ska flyttas inom hemmet. Alla tjänster från oss är dock prisvänliga och passar de flesta hushåll. Vill vill erbjuda kvalitativ service oberoende av förutsättningar och har därför slopat onödiga kostnader.


Att flytta kassaskåp

Angående tunga lyft så har vi erfarenhet inom det mesta, men om så inte är fallet ser vi till att skaffa det. En av de tjänster som omfattar tunga lyft är kassaskåpsflyttning. Det finns många likheter mellan denna typen av lyft och pianoflyttning eftersom det innebär en krånglig process med hänsyn för tyngden. Personalen är dock specialiserade och genomför projektet utan problem.

Varsam hantering

Tillhörigheterna flyttas under trygga förhållanden med oss på Flytt 4 You. chaufförerna är kunniga inom området och fraktar från den gamla adressen till den nya inom ett nafs. Att flytta en tung ägodel behöver inte vara problematiskt men investeringen man gör i att anlita en flyttfirma lovar vi kommer löna sig i längden. Alltför ofta väljer man att genomföra flyttningen själv men tänker inte på konsekvenserna. Rätt utrustning och pålitlig personal gör det enkelt.

Flyttfirman Flytt 4 you

Vi har troligtvis de mest flexibla tjänsterna av alla flyttfirmor något vi är mycket stolta över. Det bringar möjligheter och gör att vi kan hjälpa till med alla flyttningar oberoende av vart det ska.

Med bred erfarenhet blir det säkert att anlita tjänster från oss. Vi har varit delaktiga inom branschen sedan 30 år tillbaka och verksamheten växer för varje dag som går. Vare sig projektet är stort eller litet, till en privatperson eller företag är du välkommen till oss för proffsig flyttservice.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.