Flyttstädning i Helsingborg

Flyttstädning i Helsingborg

Vi har över 30 års erfarenhet på Flytt 4 You och garanterar att flyttstädning från oss är professionell. Vår företagsverksamhet fokuserar på att minska kostnaden för kunderna samtidigt som vi levererar personlig service av högsta klass. Det betyder att som kund hos oss får man ta del av kvalitativa flyttjänster. Erbjudandet är en välplanerad flyttstädning som fungerar alla dagar i veckan, skulle resultatet ändå inte vara tillfreds åtgärdar vi bristerna snarast.

Städar din bostad Helsingborg

Vare sig bostaden i fråga är en liten lägenhet i centrala Helsingborg eller en stor villa något utanför staden kan vi sköta flyttstädningen. Personalen är skickliga yrkesmän medvetna om vilket arbete som krävs för att kunden ska bli nöjd. Städningen genomförs i samtliga rum och anpassas efter befintliga behov. Finns det egna önskemål om hur flyttstädningen bör utföras tar vi del av den och strävar efter att uppnå det önskade resultatet.

Flyttstädning med Flytt 4 You

Det bringar flertalet fördelar att anlita oss för flyttstädning. Att byta adress tar ofta upp mycket tid och arbete, mer än vad man kan tro. Med oss sparar du tid och kan istället packa upp kartonger på den nya adressen medans vi städar på den gamla. Vad du gör, struntar vi med flytten blir betydligt mer effektiv med vår hjälp.
Vi säkerställer att resultatet blir skinande rent med vår kvalitetsgaranti, fastän om städningen inte varit tillfreds från början.


Bad och toalett

Den sanitet som finns får en totalrengöring men fronten på jacuzzi demonteras och monteras av dig som kund på egen hand. Under åren samlar kakelväggar på sig kalk och smuts men blir nu fria genom skrubbning. Torktumlare, tvättmaskin och torkskåp tar del av en in och utvändig städning, golvbrunnar och ventiler dock endast av en utvändig. Eventuella förvaringsutrymmen som skåp och lådor torkas ur.


Köket

Man kan säga att köket är en av de två mest bakteriehärdade zonerna i ett hem, bortsett från badrummet. Vi har kunskap för att städa snyggt och rent till nästa ägare i ditt kök. Under en städning rengörs alla vitvaror från utsidan, insidan till undersidan med rätt medel. Spisen blir skinande ren detsamma gäller ugnsplåtarna. Lådor, skåp, och bänkar får inga brödsmulor eller fläckar kvar eftersom de torkas varsamt. Ventiler och köksfläkt tar endast del av en utvändig torkning.


Bostadsrum

Samtliga rum i lägenheten får en rengöring som täcker golv och lister men även kontakter samt dörrar för grundligt städ. Element och fönsterbrädor dammas av liksom målade ytor. Förekommer det garderober tar vi hand om dessa från insidan och ut så användningen blir optimal för nästa inneboende. Fönstren är en del av slutfinishen och blir skinande rena med fönsterputsning från Flytt 4 You.


Ett självklart val för flyttstädning i dig Helsingborg

Flyttstäd i Helsingborg har aldrig varit enklare än med oss. Vi vill att varenda kund ska känna sig nöjd med resultatet och finna trygghet i den flyttstädning som levereras. Det slutgiltiga resultatet visas stolt upp för den nya ägaren eller nuvarande hyresvärden utan missnöjdhet. Plånboksvänliga tjänster gör allting mycket roligare, vi anser att professionell flytthjälp inte ska kosta för mycket vare sig arbetet kring flytten varit omfattande eller inte.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.