Arbetskraft

Arbetskraft för lantbrukare i Sverige

Vi på Flytt 4 You är glada över att presentera vad vi kan göra för lantbrukare i Sverige. Vi garanterar arbetskraft på de arbetsplatserna där våran personal behövs inom en 3 – 4 veckors period.

Som ni förstår så är frågan efter arbetskraft väldigt stor på fälten i Sverige. Därför ställer vi på Flytt 4 You gärna upp med det lantbrukarna behöver hjälp med. Arbetskraften som vi kan erbjuda kan till största möjlighet bemöta era krav. Körkort, lantbruksarbeten, markanläggning, byggarbeten och trädgårdsarbete. Detta är bara ra utav dem kraven som vi kommer till att kunna uppfylla åt er. Vi är även ett företag med alla försäkringar som krävs och har konkurrenskraftiga priser.

Vad kan vi erbjuda för arbetskraft?

• Lantbruksarbeten
• Markanläggning
• Byggarbeten
• Trädgårdsarbeten
• Städ

Hur arbetar vi för att minska risken för spridning av Coronaviruset? Arbetskraften som vi erbjuder skyddar sig till sin bästa möjlighet. Vi som företag måste självklart se till så att våran personal har på sig skyddet som behövs för att kunna vara vid människor och för att kunna arbeta som ett lag. Handskar, munskydd och rätt inställning till situationen som nu är.

Copyright © 2022 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.