Flytt i Trelleborg

Flytthjälp i Trelleborg

På Flytt 4 You erhåller vi professionell personal som tar han om din flytthjälp i Trelleborg. Vi transporterar privata bohag, företag och dödsbon. Vi vill bidra med en säkrare och snabbare flytt med vår kunskap och endast leverera kvalitativa resultat. Med flexibla tjänster och låga priser gör det oss till en av de mest pålitligaste flyttfirmorna i Trelleborg. Få flyttföretag kan erbjuda samma expertis som vi på Flytt 4 You. Arbetet kan bestå av mycket allt mellan packning, emballering, magasinering, transport och flyttstädning, men kan också omfatta enklare körningar och flyttning. Vi anpassar helt enkelt efter befintliga behov och ser till att leverera tillsammans med schyssta priser.


Bohagsflytt

Vi kan hjälpa till med bohagsflytten vare sig Bostaden består av en mindre lägenhet eller större villa. Transporten går till önskad destination om det så gäller till trapphuset intill eller en annan stad, för oss går det bra vilket som. Bohaget packas, lastas och lossas av våra kvalificerade yrkesmän. Vid lindriga tjänster kan vi flytta enstaka möbler till ett annat rum eller köra skräp till tippen efter en röjning på vinden. Målet är att flytten ska gå smidigt och inte omfatta ett större arbete än behövligt.


Företagsflytt

Vår företagsflytt inkluderar stora och små projekt från företag med olika behov. Det är sällan ett arbete är för svårt att hantera och är därför säkra på att vi även kan ta oss an ditt. För att projektet ska gå effektivt utan onödigt stopp i verksamheten handlägger vi flytten från början till slut. Personal och anställda ska besitta ett gott samspel med varandra.

Att allting stämmer in är särskilt viktigt vid stora kontorsflyttar men vi besiktar och planerar hos alla våra kunder vid önskan. Vi flyttar kontoret oberoende av bransch, stora eller små ytor, eller tidspressat schema. Vi ser till att minska priserna och göra arbetet produktivt, gynnsamt för såväl företag som oss själva.


Magasinering Trelleborg

När du magasinerar hos oss kan du räkna med hög säkerhet och betryggande förvaring. Vi kan lagra möbler, inventarier och kompletta bohag när som helst. Du kan förvara här om förrådet inte hade plats för utemöblerna eller om du har en inplanerad flytt på gång.

Magasinet är konstruerat för att lagra saker som vanligtvis hör hemma på en arbetsplats eller i privata bohag. Förseglingen är med unika förseglingsnummer och magasinet är under ständig bevakning med larm och vaktbolag som rycker ut vid komplikationer. Innan lastning ser vi till att filtemballera samtliga möbler och packa kartonger välfyllda fast lätta utan att ge skada. I vårt lager kommer ingenting bort eller blir skadat.


Professionellt flyttstäd i Trelleborg

Vi ordnar flyttstädningen utan problem, som företag har vi låg erfarenhet inom branschen och lämnar kvalitetsgaranti på arbetet som utförts. Skulle du inte vara nöjd med städningen åtgärdar vi tills alla parter är tillfreds. Vår förhoppning är att du ska finna tid över till annat, vare sig det är att packa upp det nya bohaget eller ta en välförtjänt paus. Städprocessen blir både enklare och går fortare med vår hjälp. Vid brådskande förutsättningar kan vi städa samma dag som flytten sker.

Under besöket städas samtliga rum från köket, in i badrummet och ut i alla bostadsrum. Vi färdigställer en glänsande helhetslösning där varken damm eller smuts finns kvar från flytten.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.