Kontorsflytt i Trelleborg

Företagsflytt i Trelleborg

Behöver företaget hjälp med kontorsflytt? Då kan du kontakta oss på Flytt 4 You. Vi besitter lång erfarenhet inom flyttbranschen, över 30 år och kan flytta din verksamhet vare sig den är liten eller stor. Flytten handläggs från början till slut och garanterar en trygg körning till nästa adress.

Bra att veta vid kontorsflytt

Ett samspel mellan företag och kund är betydelsefullt när en flytt ska genomföras. Besitter man ett gott samarbete ger det optimala chanser till att flytten kommer slutföras väl. Flytt 4 You transporterar stora och små företag i Trelleborg inom olika branscher.
Vi är också medvetna om att företagsflytten ställer andra krav än en bohagsflytt, det medför bland annat större yta och mindre tid. För att flytta snabbt men ändå säkert erbjuder vi kostnadsfri besiktning av våra yrkesmän.


Hur kan kontorsflytten se ut?

Vi är måna om att alla önskemål bli hörda så vi kan uppfylla dem med hjälp av våra flexibla tjänster. Det finns dock arbetsområden som man anser är extra bra att ha med i en företagsflytt, eftersom de underlättar och påskyndar processen. Vi hjälper dig med följande:

  • Packning, vi packar kontorsmaterial och emballerar möbler för att säkra transporten mellan adresserna.
  • Lastning, samtliga tillhörigheter lastas in i flyttbilen av våra chaufförer som sedan placerar allt korrekt. Det undviker att företagets egen personal behöver utstå tunga lyft samt att tillhörigheterna inte tar skada under körningen.
  • Magasinering, om flytten behöver genomföras innan inflyttningen har vi ett magasin som lagrar tillhörigheter säkert. Vi magasinerar hela eller delar av kontoret i uppvärmda och larmade lokaler.
  • Lossning, alla tillhörigheter lossas med vår hjälp och bärs sedan in på kontoret.


Företagsflytt med Flytt 4 You

En del av vår policy är att bidra med professionella flyttjänster till schyssta priser för alla företag. Vi flyttar när det än behövs och vart än önskan finns för att underlätta en redan stressig process.

Säkra transporter – Behöriga yrkesmän från oss transporterar ditt företag över hela landet vart än den nya adressen hamnar. Vi har givetvis försäkringar och tillstånd som hjälper dig om en olycka skulle inträffa, du erhåller full ersättning efter samtliga skador i värsta fall. Vi visar gärna upp våra certifikat vid förfrågan.

Kunskap och erfarenhet – Vår erfarenhet inom flyttbranschen är lång och har gett oss mycket kunskap om vad konsumenten söker vid förfråga om flytthjälp. Vi utgår från en anpassad strategi som fungerar i alla lägen men anpassar oss gärna om det finns egna önskemål

Prisvärd kontorsflytt – Beställning av företagsflytt från Flytt 4 You är prisvärt och gynnar företag i Trelleborg. Vi kan pressa priserna ytterligare med en besiktning utförd av våra egna tjänstemän, utan extra kostnad.

Effektiv och smidig kontorsflytt

Flytt 4 You har levererat nöjda kunder länge i form av företag och privatpersoner. Vi vågar påstå att våra flyttjänster är av unik expertis som inte går att få hos någon annan flyttfirma. Sakerna tas om hand med försiktighet och omtanke eftersom vi vet att några av dem är mycket värdefulla och inte får ta skada. Tillsammans besitter vi ett gott samarbete mellan varandra, kund och flyttfirma. Vi lovar att hantera företagets tillhörigheter med trygga händer är du anlitar oss för kontorsflytt.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.