Kontorsflytt i Kristianstad

Företagsflytt i Kristianstad

Söker ditt företag kontorsflytt? Du kan vara lugn, vi på Flytt 4 You erbjuder trygg och professionell flytthjälp i Kristianstad. Över 30 års erfarenhet har bringat oss mycket och vi vet därför också vad som krävs för att göra kunden nöjd. Projektet handläggs av oss från början till slut för ett kvalitativt resultat.

Tryggt att veta

När man genomför en kontorsflytt är samspelet mellan kund och personal mycket viktigt. Vid hantering av en större kontorsflytt planerar våra medarbetare projektet in i minsta detalj, det betyder dock inte att vi prioriterar bort en mindre verksamhet. Vi flyttar både stora och små företag inom alla branscher med likvärdig service. Genom förståelse för att kontorsflytten ställer andra krav än bohagsflytten anpassar vi behoven, vad som bland annat skiljer är ytorna som oftast är större samt ett tidspressat schema som gör flytten komplex. En besiktningsman ser till att flytten utförs till en bra kostnad och utan onödigt stillastående i verksamheten.


Vad erbjuder vi?

Flytt 4 you är mycket noggranna med att alla önskemål kommer fram så vi kan uppnå dem med flexibla tjänster. En del arbetsområden är näst intill nödvändiga att ha med eftersom det bringar såpass mycket nytta att man tjänar på det. Vi har följande tjänster till förfogande vid kontorsflytt.

  • Packning, vi emballerar möblemang och packar kontorsmaterial för att säkert frakta godset till nästa adress.
  • Lastning, samtliga ägodelar lastas av våra chaufförer för att garantera att allt placeras rätt. Det undviker att saker tar skada samtidigt som företagets egen personal inte tvingas genomföra tunga lyft.
  • Lagring, när du behöver en plats att magasinera på har vi ett lager som står redo. Vi magasinerar hela eller delar av kontoret under önskvärd tidsperiod.
  • Lossning. tillhörigheterna lossas tryggt för att sedan bäras in till det nya kontoret av yrkesskickliga chaufförer .


Varför anlita Flytt 4 You

Genom att flytta med oss får man ta del av professionella tjänster till schyssta priser. Flytten sker när tiden är som bäst och vi kan hjälpa dig från början till slut om så är behövligt. Med oss får du tillgång till..

Trygg transport – Våra yrkesmän flyttar kontor från den ena destinationen till den andra utan problem. Försäkringar och kompletta tillstånd hjälper dig om en olycka mot all förmodan skulle inträffa. Vi visar gärna upp våra certifikat – fråga oss bara!

Kunskap & erfarenhet – Vi började vår resa redan för 30 år sedan vilket har medfört mycket kunskap i bagaget idag. Vi är medvetna om vad våra konsumenter söker när de kontaktar oss för företagsflytt och vi vill uppnå alla krav som ställs.

Prisvärd kontorsflytt – Eftersom vi erbjuder plånboksvänliga priser till alla våra kunder har fler företag möjligheten att använda professionell flytthjälp. Vi minskar kostnaden ytterligare genom att ta ut en besiktningsman (givetvis kostnadsfritt) och gör samtidigt processen mer effektiv.

Effektiv och smidig flytt

Under våra år som etablerad flyttfirma har vi fått ta del av nöjda kunder, både företag och privatpersoner. Vi vågar anse att den expertis som vi har att erbjuda är svårfunnen och finns inte bland våra konkurrenter. Flytten sker med omtanke, varsamhet och förståelse för att det tillkommer saker med mycket högt värde. I samtycke med dig som kund genomförs flyttjänster som bringar trygghet under lång tid framöver.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.