Tunga lyft i Kristianstad

Behöver du hjälp med tunga lyft i Kristianstad?

Vi är en flyttfirma som besitter över 30 års erfarenhet inom flyttbranschen och har allt som krävs för din tunghantering. Det underlättar att anlita en sakkunnig fackman att utföra jobbet eftersom man slipper äventyra några risker. Fel tekniker och inga hjälpmedel kan skada kroppen ordentligt något som inte får inträffa. Vi kan hjälpa dig med såväl mindre som större tunglyft i Kristianstad.


Risker med tunga lyft

Det finns flera risker med att att flytta ett tungt föremål på egen hand. Ett piano eller en flygel kan väga över 250 kilo flyttning av ett såpass stort instrument riskerar att skada interiör, piano samt personen i fråga som lyfter. Instrumentet besitter många gånger ett högt värde och det vore onödigt om någonting tog skada. Med vår flyttpersonal undviker du alla faror men skulle en olycka mot all förmodan ske har vi fulla försäkringar som täcker all ersättning.


Vi flyttar flera pianon i veckan

Vi tar hand om alla typer av pianoflyttningar som numera blivit en del av vår vardag. Vare sig du endast ska byta plats på inredningen eller ska byta adress helt finns vi tillhands för att hjälpa till. Starka medarbetare lyfter säkert det som går för hand men har också tillgång till specialverktyg vid komplicerade situationer. Alla är trygga med våra tjänster som säkerställer ett professionellt resultat.

Bra att veta om transporten

Innan flyttningen genomförs kan det vara bra att veta hur projektet går till för en rättvis värdering. Priset för tunghantering varierar beroende på vad det är som ska flyttas, storlek, tyngd och sträcka är tre viktiga faktorer som stämmer in. Ett tyngre instrument som ska flyttas långt och dessutom över trappor kostar vanligtvis mer än ett lättare som ska byta plats i hemmet. Oberoende av vad du ska göra har vi prisvänliga kostnader som passar alla hushåll utan att ge vika på vår professionella service.


Vi kan kassaskåpsflyttning

Gällande tunga lyft har vi erfarenhet inom de mesta områden även kassaskåp. Besitter vi inte någon kunskap om att flytta ditt bohag ser vi till att skaffa det genast.
Att flytta kassaskåp är en tjänst som ibland förekommer hos oss, det kan vara såväl privatpersoner som företag som behöver hjälpen. Det finns många likheter till ett pianolyft inte främst med tanke på tyngden. Vi har personal som är specialiserade på tunghantering och fixar manövern kvickt utan några problem.

Flyttar under trygga förhållanden

Vi flyttar tillhörigheterna till ny adress under trygga förhållanden vare sig det handlar om ett stort eller litet uppdrag. Personalen har stor kunskap och chaufförerna ser till att frakta säkert från den gamla adressen till den nya. Att flytta tunga ägodelar behöver inte vara problematiskt, investeringen man gör i en seriös flyttfirma lönar sig i längden det lovar vi. Alltför många vill genomföra projektet på egen hand, vilket är helt okej man tänker dock sällan på konsekvenserna det kan innebära.

Om oss

Flytt 4 You är troligtvis en av de mest flexibla företagen inom flyttbranschen, vi kan hjälpa dig med alla typer av förflyttningar oberoende av last. Tunga lyft är enkelt med oss och medför inga skador av varken föremål eller personalen själva. Vi har varit engagerade av flytt länge och firman växer för var dag som går. Det glädjer oss att fler kan ta del av professionella tjänster till ett bra pris. Vi hjälper dig vare sig stort eller litet projekt till privatperson eller företag.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.