Magasinering i Malmö

Trygg magasinering i Malmö

Alla kan ibland känna behov av lite extra utrymme där man kan förvara ägodelar som inte får plats eller saker som inte längre behövs. Magasinering är ett smidigt alternativ som ger extra utrymme under såväl kortare som längre perioder. På lagret kan man magasinera tills man behöver dem eller hittat en annan lösning som passar bättre.

Vi är en aktiv flyttfirma med expertis som sticker ut. Utbudet av magasinering gör det möjligt för samtliga kunder att förvara ägodelar under flytt eller rensning, förvaringen sker under önskad tidsperiod och i trygga förhållanden. Känner ni att extra förvaring inte passat bättre än nu tveka då inte att höra av er till oss. Sakerna vilar tryggt tills ni är redo att hämta dem igen, vare sig dem hör hemma på ett kontor eller i en villa.


Flytt 4 You – Magasinerar under rätt förhållanden

När man anlitar oss får man ta del av kvalitativa tjänster där ni kan vara säkra på att ägodelarna är i trygga händer detsamma gäller givetvis också för magasinering. Vi erbjuder magasinering av hög säkerhet där man kan lagra såväl möbler som inventarier eller kompletta bohag.

Förseglingen sker med specifika förseglingsnummer, det gör att inget kan komma bort eller blandas ihop med andra saker. Dygnet runt är magasinet bevakat av vaktbolag samt larmat för att undvika ovälkomna gäster. Vi ser också till att inga skadedjur kan skapa förstörelse eller ofreda er.


Våra chaufförer hanterar lastningen

Vi fraktar gärna alla tillhörigheter till och från vårat magasin för att underlätta och säkerställa att allt går rätt till. I samband med flytt gör vi körningen till lagret direkt efter allt lastas och det är klart för avfärd. Hanteringen tas om hand av våra chaufförer som både kan bära och placera ägodelarna på rätt sätt. Det undviker att saker tar skada och att någonting kommer bort under transporten. Samtliga möbler filtemballeras innan lastning för optimal förvaring.

Givetvis erhåller vi försäkringar om en olycka mot all förmodan skulle inträffa och alla tillstånd för att genomföra transporteringen.


Varför ska man anlita oss för magasinering ?

  • Vi är fullt behöriga att genomföra arbetet och har alla försäkringar som krävs.
  • Chaufförerna bidrar med en trygg lastning, transport och lossning som säkerställer att inget tar skada.
  • Ägodelarna förvaras i uppvärmda lokaler som besitter larm och bevakning.
  • Det ger er extra utrymme till förmånligt pris.
  • Bidrar med anpassningsbara och lättillgängliga lösningar.
  • Ni erhåller råd och hjälp från erfaren flyttpersonal.

Det finns många fördelar med att magasinera med Flytt 4 You vi delar gärna med oss av vår yrkesskicklighet. Ni får en lättare vardag och bättre plats under valfri tidsperiod. Oavsett varför ni behöver magasinera med oss så hjälper vi till. Förtroendet ni ger är vi oerhört stolta över att ta emot och vi arbetar givetvis varje dag för att bibehålla ryktet.


När det behövs extra utrymme

Känner ni att förvaring under längre eller kortare period skulle sitta fint så har vi utrymmet som krävs. Vi är en erfaren flyttfirma med rätt kunskap för projektet. Personalen besitter expertisen som krävs och hanterar varsamt tillhörigheterna från lastning, lossning till magasinering.

Utbudet av tjänster är brett ni kan anlita oss vid flytt eller när som helst om platsen är knapp. Tillsammans plockar vi fram ett passande alternativ som är er tillfreds.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.