Magasinering i Kristianstad

Betryggande magasinering i Kristianstad

Alla kan ibland behöva lite extra utrymme där man kan förvara ägodelar som inte längre får plats eller saker som för tillfället inte behövs. Att lagra i ett magasin är ett smidigt alternativ som ger plats under såväl längre som kortare perioder. Förvaringen pågår tills man behöver allt igen eller man hittat en annan möjlighet som passar bättre.

Flytt 4 You är ett aktivt flyttföretag med unik expertis som sticker ut. Utbudet som också innehåller magasinering gör det möjligt för alla kunder i Kristianstad att förvara ägodelar under flytt och rensning. Förvaringen sker under önskad tid och med trygga lösningar. Känner ni att lite extra yta inte kunde passat bättre än nu tveka då inte att kontakta oss, sakerna vilar tryggt tills ni är redo att hämta allting igen.


Magasinerar under rätt förhållanden till företag och privatpersoner

När man vänder sig till oss får man ta del av professionella tjänster där man kan vara säker på att ägodelarna är i trygga händer. Vi erbjuder magasinering med hög säkerhet där man kan förvara såväl inventarier som kompletta bohag. Försegling sker med unika förseglingsnummer som försäkrar att ingenting kan komma bort eller blandas ihop med andra kunders tillhörigheter.

Lokalerna är bevakade dygnet runt samt larmade för att hålla ovälkomna besökare borta, vi säkerställer också att inga skadedjur kan skapa förstörelse eller ofreda er.


Chaufförerna hanterar lastningen

Vi fraktar samtliga ägodelar till och från magasinet för att underlätta och kontrollera att allt genomförs korrekt. I samband med flyttning gör vi körningen direkt efter allting lastats och det är klart för avfärd. Lastningen tas om hand av skickliga chaufförer som både kan bära och placera ägodelarna säkert. Det undviker att något tar skada eller kommer bort i transporten. Samtligt möblemang filtemballeras för optimal förvaring.

Givetvis erhåller vi alla försäkringar som krävs om en olycka mot all förmodan skulle inträffa samt tillstånd att genomföra transporten.


Varför anlita oss för uppläggning?

  • Personalen är fullt behöriga att genomföra arbetet och har alla försäkringar som behövs.
  • Chaufförerna bidrar med betryggande lastning, transport och lossning som säkrar att inget tar skada.
  • Ägodelarna förvaras i uppvärmda lokaler med larm och bevakning.
  • Magasinering med Flytt 4 You ger extra utrymme till ett fördelaktigt pris.
  • Det bidrar med anpassningsbara och lättillgängliga lösningar.
  • Som kund erhålls rådgivning och service från erfaren flyttpersonal.

Det finns flera fördelar med att magasinera och vi delar gärna med oss av våran yrkesskicklighet. Ni erhåller en enklare vardag med bättre plats under avsedd tidsperiod och oavsett varför ni behöver magasinera så hjälper vi gärna till. Förtroendet som ges är vi oerhört stolta över att ta emot och vi arbetar varje dag för att bibehålla tilltron.


När det krävs lite extra utrymme

Känner ni att magasinering skulle passa perfekt just nu så har vi platsen som behövs. Vi är en erfaren flyttfirma i Kristianstad med rätt kunskap för projektet, bevakade och larmade lokaler förvarar ägodelarna tryggt. Personalen besitter rätt expertis och hanterar tillhörigheterna varsamt från lastning, lossning till lagring. Utbudet av tjänster är brett och ni kan anlita oss vid flytt eller när som helst när förvaringen är knapp.

Tillsammans tar vi fram ett passande alternativ som är er tillfreds.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.