Magasinering i Lund

Trygg magasinering i Lund

Alla har ibland behov av lite extra utrymme och saken är den att lösningen inte är så långt bort. Flytt 4 You magasinerar tillhörigheter som inte får plats eller längre behövs under önskad tidsperiod. Lagring är ett enkelt och smidigt alternativ för er i Lund. Med oss sker magasineringen så länge som krävs eller tills ni hittat en annan lösning.

Vi är en flyttfirma i ständig rörelse och med unik expertis som sticker ut. Utbudet av lagring gör det möjligt för alla kunder att förvara saker under flytt eller rensning.. Känner även ni att extra förvaring aldrig passat bättre än nu tveka då inte att kontakta oss. Tillhörigheterna vilar tryggt tills ni är redo att hämta allt igen, oavsett om de hör hemma i ett privat hushåll eller på ett kontor.


Flytt 4 You – Magasinering under rätt förhållanden

När man anlitar oss får man ta del av professionella tjänster där ni kan vara säkra på att tillhörigheterna är i trygga händer. Vi erbjuder lagring med hög säkerhet där man kan förvara såväl inventarier som möblemang. Försegling sker med unika förseglingsnummer som säkerställer att inget blandas ihop eller tappas bort.

Magasinet är bevakat dygnet runt med larm och vaktbolag som rycker ut vid komplikationer. Vi håller även skadedjur borta för att inte skapa förstörelse eller ofreda er.


Chaufförerna tar hand om lastningen

Vi kan frakta tillhörigheterna till och från magasinet för att underlätta och säkerställa att allt går rätt till. I samband med flytt görs körningen till lagret direkt efter allting lastats och det är klart för avfärd. Inlastningen genomförs av våra chaufförer som både kan bära och placera sakerna på rätt sätt. Det undviker att något tar skada eller kommer bort under transporteringen. Samtligt möblemang filtemballeras innan för att bidra med optimal förvaring.

Givetvis erhåller vi alla försäkringar som krävs om en olycka mot all förmodan skulle inträffa.


Varför bör man anlita oss av alla flyttfirmor i Lund?

  • Vi är behöriga att genomföra arbetet och besitter alla försäkringar som krävs.
  • Chaufförerna genomför en trygg lastning, transport och lossning som säkerställer att inget skadas.
  • Tillhörigheterna förvaras korrekt i uppvärmda lokaler med säkerhetsåtgärder.
  • Som kund tar man del av extra utrymme till ett bra pris.
  • Förvaringen bidrar med anpassningsbara lösningar.
  • Ni erhåller professionell rådgivning och flytthjälp.

Det går knappt att räkna alla fördelar som förekommer när man väljer att magasinera med oss. Ni erhåller en enklare vardag med bättre plats och självklart bestämmer ni själva hur länge magasineringen ska pågå. Oavsett varför tjänsterna behövs så hjälper vi givetvis till. Förtroendet som tilldelas är vi oerhört stolta över och vi arbetar varje dag för att behålla tilltron.


När extra utrymme är ett måste

Känns det som att förvaring under en längre eller kortare period skulle sitta fint tveka då inte att kontakta oss. Vi är ett erfaret flyttföretag med rätt kunskap för projektet, bevakade och larmade lokaler förvarar ägodelarna tryggt under önskad tidsperiod. Personalen besitter kunskapen som krävs och hanterar tillhörigheterna varsamt från lastning, lossning till lagring. Utbudet av tjänster är stort och ni kan anlita oss när som helst ifall utrymmet är knapp.

Tillsammans plockar vi fram en passande lösning som gör er nöjda.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.