Magasinering i Ystad

Pålitlig magasinering i Ystad

Alla kan ibland känna att lite extra utrymme behövs, antingen om man precis gjort en rensning i garderoben eller har en inplanerad flytt på gång. Magasinering är ett smidigt alternativ där man kan förvara tillhörigheter under tiden man hittar en bättre lösning. Vi kan hjälpa er under längre eller kortare perioder till bra villkor tills ni behöver allt igen.

Vi är en flyttfirma i ständig rörelse och av unik expertis. Vårt utbud av tjänster gör det möjligt för samtliga kunder att lagra ägodelar när det inte finns yta för annat. Förvaringen sker under önskad tidsperiod och i trygga förhållanden. Om ni känner att magasinering inte kunde varit mer lägligt än nu, tveka då inte på att kontakta oss. Tillhörigheterna vilar tryggt hos oss.


Magasinering under rätt förhållanden

När man anlitar oss för flyttjänster i Ystad får man ta del av professionella tjänster där man kan lita på att ägodelarna är i trygga händer. Vi erbjuder magasinering med hög säkerhet där man kan förvara såväl inventarier som kompletta bohag. Försegling sker med specifika förseglingsnummer och undviker att någonting kommer bort eller blandas ihop med andra saker.

Vi erhåller larm och bevakning där vaktbolag rycker ut ifall komplikationer uppstår. Även skadedjur hålls långt borta för att trygga er.


Våra chaufförer tar väl hand om lastningen

Givetvis fraktar vi ägodelarna till och från vårat magasin för att underlätta samt säkerställa att processen går rätt till. I samband med flytt görs körningen direkt efter allt lastats och det är klart för avfärd. Lastningen tas om hand av våra chaufförer som såväl kan bära och placera allt på ett säkert sätt. Det undviker att saker tar skada samt att något kommer bort under transporteringen. Samtligt möblemang filtemballeras för optimal förvaring.

Vi erhåller såklart försäkring om en olycka mot all förmodan skulle inträffa samt tillstånd för att ens genomföra transporten.


Fördelar med att anlita magasinering från Flytt 4 You

  • Vi besitter alla behörigheter och försäkringar som är nödvändiga för jobbet.
  • Våra chaufförer bidrar med en trygg hantering från lastning till lossning.
  • Ägodelar förvaras i uppvärmda lokaler med säkerhetsåtgärder i förebyggande syfte.
  • Magasinering ger extra utrymme till ett bra pris.
  • Lagring bidrar med flexibla och lättillgängliga lösningar.
  • Med oss erhåller ni råd och tips från erfaren flyttpersonal.

Det finns massa fördelar med att anlita trygg och pålitlig magasinering. Vi är öppna med vår yrkesskicklighet och delar gärna med oss. Ni erhåller en enklare vardag med optimal plats och ni kan förvara med oss så länge som behövs. Vi är oerhört stolta över förtroendet som ges och arbetar varje dag för att bevisa att vi är det rätta valet.


Vid behov av extra utrymme

Om ni känner att förvaring under önskad tidsperiod skulle sitta fint tveka då inte att kontakta oss. Vi är en erfaren flyttfirma som besitter goda kunskaper för projektet och med bevakade samt larmade lokaler förvaras ägodelarna tryggt. Personalen besitter expertisen som krävs och hanterar varsamt alla saker från början till slut.

Utbudet är brett men tillsammans plockar vi fram en passande lösning som passar er.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.