Kontorsflytt i Ystad

Företagsflytt i Ystad

När ditt företag är i behov av kontorsflytt så kan du anlita oss på Flytt 4 You. Vi besitter lång erfarenhet inom flyttbranschen, hela 30 år och kan flytta verksamheten vare sig den är liten eller stor. Projektet handläggs från början till slut och garanterar en säker transport till nästa adress.

Lönsamt att veta vid företagsflytt

Att det finns ett samspel mellan kund och företag är mycket viktigt när det kommer till flytt. Det är nödvändigt om flytten ska få optimala chanser att slutföras väl. Vi flyttar stora och små företag i Ystad av olika branscher. Vi är också fullt medvetna om att företagsflytten ställer andra krav än bohagsflytten, större yta och mindre tid är två av dem. För att projektet ska genomföras fort och säkert efter kundens behov erbjuder vi kostnadsfri besiktning med våra tjänstemän.


Företagsflyttens uppbyggnad

Vi är extra måna om att alla önskemål du som kund har och med våra flexibla tjänster försöker vi uppnå dem så gott vi kan. Det finns dock arbetsområden som man anser är bra att nästan alltid ha med i flytten eftersom de underlättar samt sätter igång verksamheten snabbare.

  • Packning, vi hjälper till att packa kontorsmaterial och emballera möbler det försäkrar att ingenting går sönder mellan körningarna.
  • Lastning, vi lastar samtliga saker in i flyttbilen och placerar allt säkert. Det undviker att tillhörigheterna tar skada och att personalen slipper genomföra tunga lyft på egen hand.
  • Magasinering, ifall flytten måste genomföras i ett tidigare skede än inflyttningen kan vi magasinera hela eller delar av kontoret i vårt lager. Förvaringen är under önskad tidsperiod tills nycklarna anlänt eller ni hittat en bättre lösning.
  • Lossning, alla tillhörigheter lossas tryggt för att sedan bäras in på kontoret av våra skickliga yrkesmän.


Kontorsflytt med Flytt 4 You

Syftet med vår verksamhet var att skapa en flyttfirma som alla kan ta del av. Vi erbjuder professionell flytthjälp som underlättar en redan stressig process. Vi flyttar när det än behövs och bringar flera fördelar med oss som du får ta del av.

Säkra transporter – Med behöriga yrkesmän fraktar vi företag över hela landet vart den nya adressen än hamnar. Vi besitter försäkringar och tillstånd som är viktiga ifall en olycka skulle inträffa, du får då ersättning för samtliga ägodelar som tagit skada. Givetvis kan vi även visa upp våra certifikat – Fråga oss bara!

Kunskap och erfarenhet – Vår erfarenhet inom flyttbranschen sträcker sig över 30 år. Det har gett oss mycket kunskap om vad kunden söker när man anlitar oss för flyttjänster. Vi har en pålitlig strategi som fungerar varje gång men anpassar oss gärna om det finns egna önskemål.

Prisvärd kontorsflytt – Att beställa företagsflytt från Flytt 4 You är prisvärt och gynnar alla företag i Ystad oavsett bransch. En besiktning utförd av oss (givetvis kostnadsfri) pressar priset och bidrar med en anpassad lösning.

Effektiv och smidig kontorsflytt

Vi har levererat nöjda kunder länge både i form av företag och privatpersoner. Vi vågar påstå att våra tjänster är av unik expertis som inte går att hitta hos någon annan flyttfirma i Ystad. Med försiktighet och omtanke tar vi hand om dina saker med vetskapen om att några av dem är mycket värdefulla och får inte komma bort. Tillsammans har vi ett gott samarbete med varandra, flyttfirma och kund. Vi lovar att placera företagets tillhörigheter i trygga händer vid beställning av företagsflytt från oss.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.