Kontorsflytt i Helsingborg

Företagsflytt i Helsingborg

Företag med behov av kontorsflytt? Vi på Flytt 4 You besitter över 30 års erfarenhet av flytt till privatpersoner och företag. Vi flyttar vare sig det gäller större eller mindre kontor. Projektet handläggs i samtycke med dig som kund från början till slut. Vi kan garantera att flytten blir väl genomförd.

Bra att veta vid företagsflytt

För att flytta kontor krävs ett gott samspel mellan personal och kund. Vid en större företagsflytt planeras det in i minsta detalj för att flytten ska gå väl. Vi fraktar såväl små som stora företag från olika branscher inom Malmö. Vi är också medvetna om att kontorsflytten ställer andra krav än bohagsflytten. Större ytor, tajt tidsschema resulterar i komplex flytt. För att bidra med en professionell företagsflytt rekommenderar vi att ta del av en besiktning innan avfärd – självklart kostnadsfritt från oss.


I företagsflytten ingår

På flytt 4 You är vi mycket måna om att alla önskemål blir besvarade, vi försöker uppnå dem så gott vi kan genom vår flexibilitet. Det finns dock arbetsområden som nästan är nödvändiga för att flytten ska fungera bra, i annat fall underlättar det och gör att verksamheten snabbare sätter igång.

  • Packning, vi packar kontorsmaterial och emballerar möblemang för att säkert frakta mellan de olika adresserna.
  • Lastning, alla ägodelar lastas säkert in i bilen under trygga förhållanden och undviker att något tar skada. Dessutom slipper personalen hantera tunga lyft.
  • Magasinering, om lokalerna behöver lämnas tidigare än när inflyttningen äger rum har vi magasinering att erbjuda. Vi lagrar hela eller delar av kontoret i ett uppvärmt och larmat lager.
  • Lossning, när vi anlänt till nya adressen lossas tillhörigheterna tryggt och bärs sedan in på kontoret av vår personal.


Kontorsflytt som ger nytta

Professionell flytthjälp gynnar alla kontor i Malmö. Företaget får vara en del av kvalitativ flytt som underlättar redan stressiga omständigheter. Vi flyttar när det är som bäst och som kund får man ta del av flertalet fördelar med vår flytt.

Säker transportering – Vi erhåller behöriga yrkesmän som fraktar kontor över hela Sverige vart nästa adress än är. Givetvis besitter vi alla försäkringar och tillstånd som behövs, så att ersättning kan begäras ut om en olycka mot all förmodan skulle inträffa. Vi visar gärna upp alla behörigheter – fråga oss bara!

Erfarenhet & kunskap – Med erfarenhet som sträcker sig över 30 år i branschen har vi fått mycket kunskap i bagaget. Vi vet vad våra kunder vill ha men om det förekommer egna önskemål om upplägget tar vi hänsyn till det och anpassar oss.

Plånboksvänlig kontorsflytt – Kostnaden för företagsflytt hos oss är prisvärd så alla verksamheter i Helsingborg kan anlita pålitlig flyttning. En besiktning innan flytten är kostnadsfri och hjälper till att pressa priserna ytterligare samt bidra till en anpassad lösning.

Smidig kontorsflytt med Flytt 4 You

Under våra år som etablerad flyttfirma har vi levererat nöjda kunder i form av privatpersoner och företag. Vi törs till och med påstå att våra tjänster är med unik expertis som inte går att få hos någon annan flyttfirma i Helsingborg. Med god försiktighet och omtanke hanteras företagets tillhörigheter, vi är medvetna om att det förekommer saker som inte får ta skada. Ett samarbete mellan våra kunder tryggar och vi kan lova att företagets tillhörigheter är i trygga händer.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.