Kontorsflytt i Ängelholm

Företagsflytt i Ängelholm

Är företaget i behov av kontorsflytt? Vi på Flytt 4 You har mer än 30 års erfarenhet inom branschen både när det kommer still större och mindre kontor. Vi handlägger projektet från början till slut och garanterar professionella resultat.

Bra att veta

När man flyttar kontor är ett gott samspel grunden till ett väl genomfört adressbyte. Vi hanterar såväl stora som små företag inom olika branscher i Ängelholm.
Vi är samtidigt fullt medvetna om att kontorsflytten ställer andra krav än bohagsflytten. Ytorna är större, tidsschemat pressat och flytten komplex. Med en besiktning från någon av våra tjänstemän kan du ta del av en anpassad flytt och samtidigt minska kostnaden ytterligare på projektet.


Hur är en kontorsflytt uppbyggd?

Vi är extra måna om att kundens önskemål kommer till tals, så vi kan uppfylla dem med våra flexibla tjänster. Det finns dock arbetsområden som underlättar företagsflytten rejält och som vi anser är bra att ha med i beställningen. Vi erbjuder bland annat följande tjänster.

  • Packning, vi fyller lådor med kontorsmaterial och emballerar möbler för en säker transport mellan adresserna.
  • Lastning, Samtliga saker lyfts in i bilen under säkra förhållanden och undviker skada. Det underlättar också för företagets egen personal som slipper tunga lyft.
  • Magasinering, Om flytten måste ske tidigare än inflyttningen magasinerar vi hela eller delar av kontoret i vårat uppvärma och larmade lager. Förvaringen sker under önskad tidsperiod tills ni fått tillgång till de nya lokalerna.
  • Lossning, ägodelarna hanteras tryggt av oss, vi lossar och bär in vid önskad adress.


Fördelar med Flytt 4 You

Vi har flytthjälp som gynnar alla kontor. Våra kunder får ta del av professionell flytthjälp som underlättar ett krävande projekt, vi står till tjänst när tiden är som bäst och med full beredskap. Vi erbjuder:

Säker transport – Behöriga yrkesmän fraktar företaget till önskad adress vart den än hamnar. Vi erhåller samtliga försäkringar som är betydelsefulla om olyckan mot all förmodan skulle inträffa. Med försäkring blir du garanterad ersättning på sakerna som tagit skada under olyckan.

Kunskap och erfarenhet – Lång erfarenhet har bringat mycket kunskap om vad du som kund söker vid beställning av flyttjänster. Vårat utbud fyller det mesta för att du ska ha möjlighet att pussla ihop en passande service med oss.

Prisvärd kontorsflytt – Vi har dragit ner på onödiga kostnader så alla ska ha möjlighet till bra flytthjälp. Vår besiktningsman kommer ut utan kostnad för att samtala om hur flytten ska se ut och pressar sedan priset ytterligare. Du får en anpassad lösning efter ditt behov.

Vi vill erbjuda en hjälpande hand

Under våra år som etablerad flyttfirma har vi levererat nöjda kunder i form av privatpersoner och företag. Vi vågar anse att våra tjänster är av unik expertis som inte kan återfinnas bland någon av våra konkurrenter. Med omtanke och försiktighet hanterar vi era tillhörigheter och med förståelse om att de förekommer värdefulla saker som inte kan ta skada. Tillsammans genomför vi flyttjänster med ett gott samarbete och bringar trygghet till våra kunder.

 

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.