Kontorsflytt i Hässleholm

Företagsflytt i Hässleholm

Är ditt företag i nöd av kontorsflytt? Du kan vara lugn, vi på Flytt 4 You tror oss ha dem rätta tjänsterna för just dig. Med över 30 års erfarenhet har vi byggt upp en unik kunskapsbank och vet därför vilka krav en kontorsflytt ställer. Projektet handläggs hela vägen från början till slut och garanterar en väl utförd flytt.

Värt att veta

Vid en kontorsflytt är ett gott samspel mellan kund och flyttpersonal värdefullt. När vi hanterar en större kontorsflytt planeras det in i minsta detalj men det betyder inte att en mindre verksamhet prioriteras bort. Vi flyttar såväl stora som små företag i Hässleholm inom alla branscher med förståelsen om att kraven inte är desamma som vid bohagsflytt. Ytorna är större, tiden kortare och flytten komplex. Våra besiktningsmän ser till att flytten genomförs till ett bra pris och utan att verksamheten behöver vara stillastående längre än nödvändigt.


Vad erbjuder vi?

På Flytt 4 You är vi extra noggranna med att alla önskemål kommer fram så vi kan uppnå dem på bästa sätt. Vissa arbetsområden är nästintill nödvändiga att ha med eftersom dem bringar så pass med nytta att de blir lönsamma i längden. Vi erbjuder följande tjänster till kontorsflytten:

  • Packning , Vi packar kontorsmaterial samt emballerar möblemang för att säkert transportera godset mellan två adresser.
  • Lastning, samtliga tillhörigheter lastas in i flyttbilen av våra chaufförer. Det undviker att något tar skada samtidigt som företagets egen personal inte behöver genomföra tunga lyft på egen hand.
  • Lagring, ifall du behöver någonstans att magasinera under tiden som flytten äger rum kan vi ta hand förvaringen. Vi tar in hela eller delar av kontoret i vårat larmade och uppvärmda magasin.
  • Lossning, tillhörigheterna hanteras tryggt och lossas på plats samt bärs in till det nya kontoret.


Fördelar med oss

Vår flytt gynnar företag och ökar chansen för att fler ska ha möjlighet att ta del av professionella tjänster. Vi flyttar när tiden passar bäst och hjälper till från början till slut om så behövs.

Trygg transport – Våra behöriga yrkesmän fraktar kontor från den ena adressen till den andra utan komplikationer. Med försäkringar och tillstånd får du full ersättning om en olycka mot all förmodan skulle inträffa. Vi visar gärna upp våra certifikat, fråga oss bara!

Lång kunskap och erfarenhet – Vår etablering började redan för 30 år sedan och har bringat många fördelar med sig. Vi vet vad våra konsumenter söker när de kontaktar oss för företagsflytt

Plånboksvänlig kontorsflytt – Med möjligheten att erbjuda bra priser på våra tjänster har fler företag chansen att ta del av professionell flytthjälp. En besiktning innan startdatum kan minska kostnaden och samtidigt göra projektet mer effektivt, våra besiktningsmän gör det utan kostnad.

En hjälpande hand

Våra år som etablerad flyttfirma har gett oss mycket men det viktigaste är nöjda kunder i form av privatpersoner och företag. Vi törs oss på och anse att vår expertis är svårslagen och går inte att hitta hos någon av våra konkurrenter.
Med omtanke och varsamhet flyttar vi era tillhörigheter och med förståelse av att de förekommer saker av högt värde. Tillsammans med dig som kund genomför vi flyttjänster som bringar trygghet under hela processen.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.