Flyttstädning i Hässleholm

Pålitlig flyttstädning

Flytt 4 You sitter på lång erfarenhet inom flyttbranschen något våra kunder kan dra stor nytta av. Flyttstädning från oss är professionell för alla kunder. Företagsverksamheten bygger på låga kostnader som håller en förstklassig och personlig service. Det betyder att alla kunder får ett utbud av kvalitativa flyttjänster. Erbjudandet gäller bland annat en välplanerad flyttstädning som fungerar i alla lägen, skulle resultatet trots allt inte vara bra åtgärdar vi tills samtliga parter är tillfreds.

Städar bostäder i Hässleholm

Oavsett vart i Hässleholm du bor, en liten lägenhet centralt eller stor villa en bit utanför fixar vi flyttstädningen. Personalen består av skickliga yrkesmän fullt medvetna om vilket arbete som krävs för att kunden ska vara nöjd. Städningen sker i samtliga rum och anpassas efter befintliga förutsättningar. Har du egna önskemål om hur städningen ska vara uppbyggd tar vi gärna del av den med strävan om att uppnå förväntan.

Varför flyttstädning?

Det finns många fördelar med flyttstädning en är att man sparar mycket tid. Processen kring en flytt kräver oftast mer arbete än man kan tro. Flytt 4 You hjälper dig så du kan få tid över till annat kanske packa upp i nya bostaden? Vad du egentligen gör har inte vi med att göra men flytten går betydligt snabbare om vi får genomföra flyttstädningen. Du får kvalitetsgaranti när du anlitar oss, vi säkerställer att resultatet blir skinande rent även om städningen inte varit tillfreds från start.


Bad och toalett

I badrummet tar vi hand om all sanitet även badkar dock behöver fronten på jacuzzin demonteras och monteras av kunden själv. Kakelväggar med skrubbning för att avlägsna smuts och kalk. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp med avtorkning och invändig rengöring. Golvbrunnar och ventiler städas endast på utsidan men skåp och eventuell förvaring på alla sidor.


Köket

Köket är ett av de rum man bör städa med extra varsamhet så man tillför en snygg och fräsch matsal till nästa ägare. Kunskapen om att rengöra kök besitter vi sedan länge några av momenten som färdigställs är följande. Alla vitvaror underifrån, på insidan och ut. Spis med tillhörande ugnsplåtar. Skåp, bänkar och lådor. Köksfläkt samt ventil med utvändig rengöring.


Bostadsrum

Alla rum får en genomgående städning där samtliga delar färdigställs. Golv, lister, kontakter, dörrar och karmar dammas samt avtorkas. Fönsterbrädor, element och målade ytor likaså. Om det finns garderober fräschas dessa upp för optimal användning till nästa inneboende. Fönsterputsning sker vanligtvis bland det sista i processen och blir skinande rena med vår hjälp.


Ett självklart val för dig i Hässleholm

Flyttstäd i Hässleholm har sällan varit så självklart som idag och det lönar sig att anlita oss. Vi ser till att alla kunder känner sig nöjda och trygga med vår städning oavsett hur mycket arbete rengöringen omfattar. Ett slutligt resultat kan stolt visas upp för blivande ägare eller hyresvärden där inga missnöjen förekommer. Att anlita flytthjälp ska inte kosta för mycket, prisvärda tjänster blir roligare och bättre för alla om man frågar oss på Flytt 4 You.

Copyright © 2024 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.