Flyttstädning i Köpenhamn

Flyttstäd i Köpenhamn

Över 30 års erfarenhet och engagemang har gjort oss till den mest pålitligaste flyttfirman i Köpenhamn. Flyttstädning från oss är professionell med hjälp av kunskapsrik personal. Företagsverksamheten baseras på att hålla en förstklassig och personlig service till låga kostnader. Det medför att samtliga kunder i Köpenhamn kan ta del av kvalitativa flyttjänster när som helst. Vi erbjuder välplanerad städning som fungerar alla dagar i veckan men skulle du inte vara nöjd har vi kvalitetsgaranti som säkerställer ett välstädat resultat.

Flyttstädar ditt bohag Köpenhamn

Vi hjälper dig med flyttstädningen vare sig adressen är placerad på en liten lägenhet centralt i Köpenhamn eller en stor villa lite utanför stadskärnan. Vi erhåller yrkesskicklig personal som är fullt medvetna om vilket arbete som krävs för att städningen ska bli bra. Flyttstädningen görs i alla rum och anpassas efter befintliga förutsättningar. Förekommer det egna önskemål om upplägget tar vi givetvis hänsyn till det.

Flyttstädning med fördelar

Att ta hjälp av oss när du ska flyttstäda ditt hem bringar många fördelar eftersom vi vet att arbetet kring en flytt redan är krävande.

Att flytta tar vanligtvis upp mer tid än vad man kan tror med Flytt 4 You sparar du tid och kan använda dem för att packa upp i nya bostaden exempelvis. Du får garanti på att resultatet blir skinande rent även om du inte varit tillfreds med den första städningen.


Bad och toalett

I badrummet rengörs all sanitet även badkaret, fronten på jacuzzin får dock återställas av dig som kund på egen hand. Kakelväggar som samlar på sig diverse smuts genom åren skrubbas rena. Förvaring som vägghängande skåp torkas igenom lika så tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Golvbrunn och ventil rengörs endast utvändigt av våra städare.


Köket

Meningen med en flyttstädning i ett kök är att nästa ägare ska ta del av ett fräscht matrum. Köket är en av de mest bakteriehärdade zonerna i huset och kräver professionell vård. När vi anländer för att städa din gamla bostad använder vi oss av följande strategi. Vitvaror städas på utsida och insida med korrekta medel. Skåp, bänkar och lådor blir fria från fläckar och brödsmulor. Köksfläkt och ventiler får ta del av en utvändig städning.


Bostadsrum

Samtliga rum i bostaden får en grundlig rengöring som bland annat består av: Städning av kontakter, dörrar, karmar, lister och golv. Fönsterbrädor, målade ytor och element dammas och torkas av liksom garderober om dem förekommer. Fönstren putsas med skinande resultat så nästa inneboende kommer förvånas av utsikten.


Ett självklart val för dig i Köpenhamn

Det har aldrig varit så självklart att anlita flyttstäd i Köpenhamn som när vi breddade utbudet. Vår önskan är att alla kunder ska känna sig tillfreds med flyttstädningen och känna trygghet i våra tjänster. Det slutliga resultatet visas stolt upp till befintlig hyresvärd eller nästa ägare utan några missnöjda miner. Att städningen dessutom är prisvärd gör projektet mycket roligare och det underlättar för såväl kund som för oss på Flytt 4 You. Vi tycker inte att professionell flyttstädning ska kosta mer än nödvändigt.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.