Flytt i Köpenhamn

Flyttfirma Köpenhamn

Fast våran utgångspunkt ligger i södra Sverige kan vi hjälpa dig i Köpenhamn att flytta bohag, dödsbo eller företag. Vi erhåller professionell personal som genomför säkra transporter, flytten går snabbare och blir enklare med oss på Flytt 4 You. Utöver allt är vi flexibla och erbjuder låga priser, det gör oss till en av de mest pålitligaste företagen i Köpenhamn.

Du bestämmer hur

Arbetsprocessen bestämmer du själv och kan bestå av allting från emballering, packning, flyttstädning, magasinering och transport, givetvis hjälper vi till vid enklare körning och flyttning. Tillsammans kommer vi fram till den lösning som passar dig bäst.


Bohagsflytt med oss

Vi tar hand om bohagsflytten i Köpenhamn vare sig ytan är en liten lägenhet på 15 kvm eller en stor villa på 400 kvm. Transportsträckan kan sluta vart som helst, i nästa trapphus eller i en annan stad, för oss går det bra vilket som. Bohaget hanteras av kvalificerade yrkesmän som packar, lastar och lossar tillhörigheterna tryggt. Vid lättare flyttjänster kan vi hjälpa till att flytta möbler från ett rum till det andra eller köra skräp till återvinningen. Vi tycker inte att bohagsflytt måste vara komplicerat.


Företagsflytt med oss

Kontorsflytt med Flytt 4 You omfattar stora och små företag i Köpenhamn. Olika behov och förutsättningar är inget som stoppar oss, eftersom vi har erfarenhet av många företagsflyttar och kan därmed alltid erbjuda bästa service.
Förutsättningen för att allt ska gå väl är att kund och personal besitter god kommunikation, vi handlägger projektet från början till slut och minskar risken för stopp i verksamheten. Flytten går till önskad adress, vare sig tidsschemat är pressat, ytorna stora, eller branschen komplicerad. En besiktning sker innan vi genomför flytten för att öka dina chanser att bli nöjd.


Magasinering Köpenhamn

Att magasinera med Flytt 4 You är säkert och bringar trygghet. Vi lagrar möbler, inventarier och kompletta bohag i vårta magasin. Du kan förvara här om förrådet inte längre har någon plats eller ytan i garaget är för liten. Vi erbjuder säkra förvaringsformer med hjälp av uppvärmda lokaler, larm och vaktbolag som rycker ut ifall någonting händer. Magasinet har konstruerats för att lagra sådant som vanligtvis står i vårat privata bohag eller på arbetsplatsen. Försegling sker med förseglingsnummer så du inte behöver blanda ihop tillhörigheterna med någon annans. Innan lastning filtemballeras samtliga möbler och kartongerna packas smidigt utan att ta eller ge skada.


Professionell flyttstädning i Köpenhamn

Vi tar hand om flyttstäd i Köpenhamn. Som företag besitter vi lång erfarenhet inom flyttbranschen och vet därför att en flytt tar upp mycket tid från viktigare saker. Vår flyttstädning underlättar för dig och gör att projektet går snabbare med ett glänsande resultat. Skulle du inte vara nöjd med tjänsten erhåller vi kvalitetsgaranti och åtgärdar bristerna tills samtliga inblandade blir nöjda.

Vid brådskande behov genomförs flyttstädningen samma dag som lasset går från bostaden annars bestämmer vi en passande dag nära inpå. Under besöket går vi igenom hela bostaden och bidrar med en skinande helhetslösning, bad, kök och bostadsrum blir fria från flyttens all smuts och damm.

Copyright © 2022 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.