Flytt i Landskrona

Flyttfirma i Landskrona

En behörig flyttfirma ökar chanserna för att arbetet kring flytten blir bra. Vi på Flytt 4 You erhåller lång erfarenhet inom branschen och flyttar allt inom bohag, företag och dödsbo. Vi vill göra flytten både lättare och snabbare med vår kunskap och leverera professionella resultat till våra kunder. Flexibilitet och låga priser gör det lönsamt att anlita oss. Det är sällan en flyttfirma i Landskrona erbjuder samma expertis som vi. Arbetet kan vara såväl omfattande som inte, vi fixar packning, emballering, magasinering, transport och flyttstädning men hjälper även till vid enklare flytt och körning. Tillsammans kommer vi fram till en passande lösning med rimliga priser.


Bohagsflytt

Vi kan hjälpa till med bohagsflytten vare sig du har en mindre lägenhet på 15 kvm eller en stor villa på 400 kvm. Destinationen kan sluta vart som helst, vid trappuppgången intill eller i en helt ny stad, det spelar ingen roll för oss. Bohaget hanteras av kvalificerade yrkesmän som packar, lastar och lossar på plats. Vid lättare tjänster kan vår personal flytta enstaka möbler från ett rum till ett annat eller köra skräp till tippen. Målet är att bohagstjänster ska gå smidigt och inte innebära ett bredare arbetsområde än nödvändigt.


Företagsflytt

Företagsflytten vänder sig till stora och små företag med olika behov i Landskrona. Vi har erfarenhet från många kontorsflyttar och garanterar därmed våra kunder hög service. En handläggning av projektet färdigställs för att strukturera från börja till slut. Det är en nödvändig förutsättning om kund och personal ska besitta gott samspel och undvika missförstånd. En större företagsflytt kräver omfattande planering så man kan minska risken för långvarigt stopp i verksamheten. Vi flyttar kontoret oberoende av vilken bransch det gäller, hur stora ytorna är, eller om tidsschemat är under press. Besiktning sker för att dra ner priset och uppfylla eventuella önskemål företaget har.


Magasinering Landskrona

Magasinering med oss är av hög säkerhet och bringar trygghet. Vi kan lagra kompletta bohag, inventarier och möblemang. Du kan magasinera hos oss ifall det inte finns plats för utemöblerna i förrådet eller du har en inplanerad flytt i process.

Vårt magasin har konstruerats för att förvara saker som vanligtvis står i privata bohag eller på företag. Förseglingen sker med egna nummer och magasinet är under ständig bevakning med hjälp av larm och vaktbolag som rycker ut ifall någonting händer. Innan lastningen emballeras samtliga möbler och kartonger packas ordentligt utan att ge eller ta skada.


Professionell flyttstädning i Landskrona

Flytt 4 You tar hand om din flyttstädning. Som företag besitter vi lång erfarenhet av branschen och garanterar att du blir nöjd med resultatet. Skulle du mot all förmodan inte vara tillfreds åtgärdar vi tills samtliga parter blir nöjda. Vår förhoppning med flyttstädningen är att våra kunder ska hitta tid att fokusera på annat en stund. Städprocessen blir betydligt enklare med oss och går snabbare så du kan packa upp på nya adressen istället.

Vid brådskande städningar kan vi slutföra projektet samma dag som flytten sker. Under besöket städar vi samtliga rum och skapar en glänsande helhetslösning, såväl bostadsrum, kök, badrum och toalett rengörs grundligt. Det finns inte ett spår efter flytten när personalen tagit hand om allt damm och smuts som orsakats.

Copyright © 2022 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.