Flytt i Hässleholm

Flyttfirma i Hässleholm

Vi på Flytt 4 You erbjuder flytthjälp i Hässleholm, med professionell personal som transporterar bohag, företag och dödsbo säkert. Vi vill tillföra en snabbare och tryggare flytt med våran kunskap och endast leverera resultat att vara stolt över. Med flexibla tjänster och låga kostnader gör det oss till en av de mest pålitligaste flyttfirmor Hässleholm. Det är sällan en flyttfirma kan leverera samma expertis som vi. Arbetet kan omfatta mycket eller lite där såväl packning, emballering, magasinering, transport och flyttstädning är en del av projektet, men givetvis finns vi till för enklare körning och flyttning. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som är bäst för dig och utgår med ett arbete som uppfyller befintliga önskemål.


Bohagsflytt

Vi färdigställer bohagsflytt vare sig det omfattar en lägenhet på 15 kvm eller en större villa på 400 kvm. Den nya adressen kan sluta på såväl gatan bredvid som i en helt annan stad, det spelar oss ingen roll. Bohaget packas, lastas och lossas utav kvalificerade fackmän. En lättare tjänst kan omfatta körning till återvinningscentralen eller flytt av möblemang i bostaden, sådant vi också är sakkunniga inom. Målet är att snabbt och smidigt underlätta bohagstjänster och inte göra arbetet mer krävande än nödvändigt.


Företagsflytt

Vi flyttar åt både små och stora företag som alla besitter olika behov, vår erfarenhet sträcker sig mellan många kontorsflyttar och kan därmed garantera hög service. För ett bra samspel mellan kund och personal handläggs projektet från början till slut och undviker därmed komplikationer. En större kontorsflytt kräver omfattande planering för att minska ett långvarigt stopp i verksamheten, vi tar hänsyn till förekommande behov och utgår från företagets tillgångar.
Vi flyttar kontor oberoende av bransch, hur stora ytorna är eller om tidsschemat är pressat. Vi anländer för besiktning innan påbörjat projekt för att minska kostnaden och uppfylla verksamhetens alla önskningar.


Magasinering Hässleholm

Att magasinera med oss är tryckt och säkert. Vi kan lagra möblemang, kompletta bohag eller inventarier till ett bra pris. Du kan förvara under pågående flytt eller när tillhörigheterna inte får plats i förrådet längre. Magasinet har en konstruktion som är anpassad för att lagra saker som vanligtvis hör hemma i bostaden eller på företaget. Förseglingen är säker med förseglingsnummer och området är under larm och bevakning från vaktbolag. Under lastning ser vi till att filtemballera samtligt möblemang och packa rejält i kartongerna samtidigt som de blir lätta för att inget ska ta skada. Hos oss kommer ingenting bort eller går sönder, lagringen sker tryggt och säkert så länge du själv önskar.


Professionell flyttstädning i Hässleholm

Ska du flytta? Då kan vi sköta flyttstädningen. Som etablerat företag har vi lång erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för att färdigställa ett snyggt resultat. Med våra städtjänster lämnas kvalitetsgaranti så du kan komma tillbaka ifall du inte blivit nöjd. I dessa fall är åtgärden kostnadsfri och gäller tills det att samtliga inblandade är tillfreds med uppdraget.

Vår förhoppning är att det ska finnas tid över till annat, som att packa upp på ny adress. Vid brådskande tillfällen kommer vi ut samma dag som flytten sker, annars hjälper vi till ett passande datum nära inpå. Vid städningen går vi igenom samtliga rum och färdigställer en skinande helhetslösning. Såväl kök, badrum, toalett och bostadsrum är fria från damm och smuts när personal från Flytt 4 You varit verksamma.

Copyright © 2022 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.