Flytthjälp i Malmö

Din flytthjälp i Malmö

Flytt 4 You är en erfaren flyttfirma med pålitlig personal som kan flytta såväl bohag, företag och dödsbon. Vi vill göra flytten lättare och snabbare genom vår kunskap och endast leverera kvalitativa resultat. Vår flexibilitet och låga priser gör oss till en av de mest pålitligaste, få flyttfirmor Malmö kan erbjuda samma expertis som oss. Arbetet kan bestå av allting mellan packning, emballering, magasinering, flyttstädning och transport men självklart hjälper vi även till vid enklare flyttning och körningar. Tillsammans tar vi fram den mest lönsamma processen för dig och ser till att arbetet är tillfreds med befintliga önskemål.


Bohagsflytt

Vi tar hand om bohagsflytten vare sig bostaden är en mindre lägenhet på 15 kvm eller en stor villa på 400 kvm. Transportsträckan kan gå vart som helst till nästa trappuppgång eller till en helt annan stad, för oss spelar det ingen roll. Bohaget hanteras av kvalificerade yrkesmän.
För lättare tjänster hjälper vi även till att flytta enstaka möbler från ett rum till ett annat eller kör ett lass till tippen efter en röjning på vinden. Målet är att en bohagsflytt ska gå smidigt och inte innebära ett större projekt än behövligt.

Läs mer om bohagsflytt.


Företagsflytt

Företagsflytten kan omfatta stora och små företag med olika behov. Vi har erfarenhet av de flesta kontorsflyttar och kan därmed garantera våra kunder hög service. Projektet handläggs från början till slut och kan därmed erbjuda en väl utförd flytt utan komplikationer.

Förutsättningen för att kontorsflytten ska fungera väl är att våra företagskunder och personal besitter gott samspel med varandra. En större kontorsflytt kräver mycket planering för att minska ett långvarigt stopp i verksamheten. Vi flyttar ditt kontor oberoende av vilken bransch den är av och vare sig ytorna är stora eller tidsschemat pressat. Vi kommer på besiktning för att pressa priserna så mycket som möjligt och bidra med full tillgång.

Läs mer om kontors- & företagsflytt.


Magasinering i Malmö

Magasinering med flytt 4 You är av hög säkerhet och bringar trygghet. Vi kan lagra möbler, inventarier eller kompletta bohag. Säkra förvaringsformer behöver inte endast ske i samband med flytt men självklart finns vi även till då också. Du kan såväl förvara hos oss om förrådet inte tar plats för utemöblerna eller ytan i garaget är för liten.

Magasinet är konstruerat för att lagra sådant som vanligtvis inkluderar våra privata bohag eller kontorets material. Förseglingar sker med egna nummer och magasinet är under ständig larmbevakning med vaktbolag som rycker ut ifall någonting händer. Vid lastningen filtemballeras samtliga möbler och kartonger packas lätt men ordentligt.

Läs mer om magasinering.


Professionell flyttstädning med oss

Vi hjälper dig med flyttstädningen! Som företag har vi lång erfarenhet inom branschen och lämnar kvalitetsgaranti på arbetet som utförts. Skulle arbetet inte vara er tillfreds åtgärdar vi städningen kostnadsfritt tills samtliga parter är nöjda. Vår förhoppning är att du ska hitta tid att koppla av med tanke på att flytten redan är ett omfattande projekt. Städprocessen blir enklare med oss och tiden för att packa upp på nya adressen optimeras. Vid brådskande behov kan vi utföra städningen samma dag som flytten sker.

Läs mer om vår flyttstädning.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.