Tunga lyft i Malmö

Hjälper dig med tunga lyft i Malmö

Behöver du flytta piano eller kassaskåp? Vi på Flytt 4 You har över 30 års erfarenhet av flyttservice och kan hjälpa dig med projektet. Vi rekommenderar alltid att kontakta en etablerad flyttfirma när ett tungt lyft behöver genomföras.

Med fel tekniker och få hjälpmedel kan man skada sig ordentligt något vi inte vill ska hända med våra kunder. Vi har kunskap om såväl större lyft som mindre.


Riskerar att blir en dyr affär

Ett piano eller ännu rejälare en flygel kan väga över 250 kilo och bär med sig flera risker vid en flytt. Man riskerar att förstöra interiör som väggar och lister eftersom ett instrument som detta är ganska klumpigt att hantera. Dessutom har pianot ett stort värde som man också riskerar vid flytten.

Genom att låta vår flyttpersonal ta hand om hanteringen undviker du båda faktorerna men skulle en olycka mot all förmodan inträffa har vi fullständig försäkring som täcker ersättningen – Tryggt för dig!


Flera pianolyft i veckan

Vi kan flytta alla typer av pianon och flyglar, faktum är att vi genomför flera lyft i veckan redan nu. Vare sig du ska byta plats eller flytta till en helt annan adress finns vi där för att hjälpa till. Våra erfarna medarbetare lyfter det som går för hand men har även specialverktyg för att inte själva ta skada. Såväl kund

Att veta om pianotransport

Innan man genomför en flyttning av ett stort instrument kan det vara bra att besitta kunskap om de villkor som gäller. Kostnaden för att flytta en piano varierar beroende på storlek samt vart den ska fraktas. Ett tyngre instrument kräver omfattande arbete och därmed justeras priset. Gällande endast en flyttning inom hemmet blir såklart kostnaden mindre.

Alla tjänster på flytt 4 you är prisvänliga och passar de flesta hushåll i Malmö. Vi vill erbjuda professionell service oberoende av behov och därför undviks onödiga kostnader.


Flyttning av kassaskåp

När det kommer till tunga lyft har vi erfarenhet av de mesta och om inte ser vi till att skaffa det. En vanlig tjänst vi ofta får i uppdrag att slutföra är kassaskåpsflytt.
Det förekommer många likheter till en pianoflyttning och innebär vanligtvis en komplicerad process med hänsyn för tyngden. Vår personal har som tur är specialiserad på tunga lyft och gör manövern snabbt utan komplikationer.

Trygg hantering

Vi flyttar dina tillhörigheter under trygga förhållanden vare sig det handlar om tunga lyft eller inte. Personalen är kunniga och våra chaufförer ser till att frakta säkert hela vägen från den gamla adressen till den nya. Det behöver inte vara en problematisk historia att flytta ett tungt föremål och investeringen man gör lovar vi kommer löna sig i längden. Alltför många genomför projektet själv men tänker inte på konsekvenserna. Med rätt utrustning och pålitlig personal går det istället enkelt.

Vi är troligtvis den mest flexibla flyttfirman av alla företag i Malmö. Vi kan hjälpa till med alla typer av flyttningar oavsett vart det ska. Tunga lyft genomförs enkelt och utan skador för varken personal eller kund och vår breda erfarenhet gör det säkert att anlita tjänsterna. Sedan 30 år tillbaka har vi varit delaktiga inom branschen och verksamheten växer mer för varje dag som går. Projektet kan vara stort eller litet, till ett företag eller en privatperson alla är välkomna till oss för professionell flyttservice.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.