Tunga lyft i Eslöv

Tunga lyft i Eslöv

Behöver du hjälp med tunghantering? Då tror vi oss ha dem rätta tjänsterna för just dig. Vi besitter över 30 års erfarenhet inom flyttbranschen och kan hjälpa dig med alla möjliga tjänster som omfattar tunga lyft av kassaskåp, piano och värmepumpar bland annat. Vi har kunskap om både större och mindre flyttning.


Chansningen kan bli dyr

Ett tunglyft medför flera risker som gör att resultatet kan bli dyrare än man trodde från början. Alldeles för många väljer att genomföra tunglyft på egen hand utan att fundera över vilka konsekvenser det kan innebära. Med oss slipper du risker och kan flytta problemfritt efter egen önskan.

Skulle en olycka mot all förmodan ske är vi fullt försäkrade, du erhåller komplett försäkring för eventuella skador.


Vi tar hand om flera pianolyft varje vecka

Vi är experter på att flytta pianon, faktum är att vi genomför flertalet pianoflyttningar varje vecka. Det gör oss inget om du bara vill byta plats på inredningen, vi kan hjälpa dig i vilket fall som helst. Starka medarbetare från Flytt 4 You flyttar det som är möjligt på egen hand men har också specialverktyg som underlättar komplicerade situationer. En säker hantering som medför professionellt resultat helt enkelt.

Vad kostar det med tunglyft?

Att flytta ett piano eller en flygel omfattar en vikt på nästan 250 kilo att hantera. Det bär med sig flera risker där både inredning, piano och personen i fråga som lyfter kan ta skada. Förutom att pianot besitter ett stort värde bör man även tänka på sig själv och lägga över ansvaret på sakkunnig flyttpersonal. Kostnaden att genomföra en tunghantering varierar beroende på vad som ska flyttas, vilken sträcka och vilken tyngd. Vanligtvis är det dyrare att flytta samt frakta ett större piano till en ny adress, än att flytta ett mindre piano till andra delen av hemmet. Oavsett har vi plånboksvänliga priser som passar alla.


Flytta kassaskåp med oss

När det kommer till tunghantering besitter vi kunskap och erfarenhet inom det mesta. Det ger våra kunder goda möjligheter att anlita oss för i princip vilka flyttjänster som helst. Även kassaskåpslyft är ett projekt som ibland står på schemat, en uppgift som efterliknar pianoflyttning med hänsyn för vikten. Vår personal har specialiserat sig på tunga lyft och fixar manövern snabbt utan problem.

Säker transport och flyttning

Vi flyttar alla tillhörigheter under säkra förhållanden och bringar dig trygghet. Uppdraget tas om hand vare sig det handlar om liten eller stor tunghantering. Transporten genomförs med våra chaufförer under kontrollerade former till nästa adress. Att flytta pianot eller mormors gamla linneskåp behöver inte vara en komplicerad historia när du anlitar oss.
När man väljer att genomföra projektet på egen hand tänker man allt för sällan igenom konsekvenserna som senare kan ställa till med problem. Rätt verktyg och pålitlig personal garanterar att det blir korrekt.

En flexibel verksamhet

Vi besitter troligtvis de mest flexibla tjänsterna inom hela flyttbranschen. Vi står till tjänst vid alla typer av tunghanteringar oavsett vart det hamnar. Den breda erfarenhet är betryggande vilket också har bidragit till den ständiga utvecklingen av verksamheten. Företag och privattjänster får hjälp med tunga lyft från personalen på Flytt 4 You.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.