Flyttstädning i Eslöv

Flyttstäd i Eslöv

Ett stort engagemang och över 30 års erfarenhet inom branschen gör oss på Flytt 4 You till det självklara valet av flyttstädning. Städning från oss är professionell och utförs av erfaren och kunskapsrik personal. En stor del av företagsverksamheten bygger på att leverera en förstklassig och personlig service till låga omkostnader. Det bidrar till att alla kunder i Eslöv kan ta del av kvalitativ flyttstäd. Kvalitetsgarantin säkerställer att resultatet blir bra oavsett tidigare städning.

Vi flyttar bostäder Eslöv

På Flytt 4 You struntar vi i om du bor i en mindre lägenhet centralt eller en större villa en bit utanför stan, vi tar hand om flyttstädningen vare sig vilket. Personalen är ett team av skickliga yrkesmän som är fullt utrustade med kunskap om vilken städning som krävs. Vi städar över hela huset, i alla rum och ser till att kunden blir nöjd. Förekommer det egna önskemål om hur städningen ska genomföras tar vi hänsyn till det.

Fördelar med att anlita flyttstädning

Det finns flera fördelar med att använda sig av kvalitativ flyttstädning från flytt 4 You. Bortsett från att du sparar mycket tid går processen troligtvis mycket fortare än om du skulle göra det själv. Med den överblivna fritiden kan du packa upp kartonger i den nya bostaden, exempelvis. Du erhåller en garanti på att resultatet blir bra även om du inte varit fullt tillfreds från första början.


Bad och toalett

Vi genomför följande städning av badrummet vid flyttstädning.

 • Vi rengör samtlig sanitet även badkar. Finns det jacuzzi i hushållet behöver fronten monteras samt demonteras av kunden själv.
 • Kakelväggar skrubbas rena.
 • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs varsamt på utsida och insida.
 • Skåp under handfat och på väggar torkas på alla sidor men golvbrunnar samt ventiler tar endast del av en utvändig rengöring.


Köket

Om man ska se till vanligheten är köket en av de mest bakteriehärdade områdena i huset. Vi har rätt kunskap för att städa köket rent tills nästa ägare anländer så även de kan ta del av ett snyggt och fräscht hem.

 • Vid besöket rengörs alla skåp, bänkar och lådor fria från eventuella brödsmulor.
 • Även vitvaror tar del av en grundlig städning på utsida och insida.
 • Spisen rengörs tillsammans med inkluderade ugnsplåtar.
 • Köksfläkten och ventiler tar dock endast del av en utvändig rengöring.


Bostadsrum

Samtliga rum i bostaden får en likvärdig städning av varje område. Det krävs för att tillföra en helhetslösning av rengöringen samt ett välstädat resultat. I bostadsrummen rengör vi..

 • Kontakter, lister, golv, karmar, dörrar, element, målade ytor och fönsterbrädor.
 • Eventuella garderober så nästa inneboende kan ta del av en användarvänlig och fräsch förvaring.
 • Fönstren, och är bland den sista delen i processen. Glasen putsas skinande rena av oss på Flytt 4 You.


Ett självklart val

Flyttstäd Eslöv har troligtvis aldrig varit smidigare än med oss. Vi önskar att alla kunder ska känna sig nöjda med resultatet och vara trygga i tjänsterna som utförs. Den slutgiltiga flyttstädningen kommer visas upp för ny ägare eller hyresvärd utan missnöjda kommentarer. Att flytthjälpen är prisvärd gör det hela mycket roligare, vi tycker inte att flytten ska kosta för mycket vare sig projektet varit stort eller litet.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.