Flyttstädning i Landskrona

Flyttstäd i Landskrona

Med tanke på att vi besitter över 30 års erfarenhet inom flyttbranschen, kan vi på Flytt 4 You erbjuda professionell flyttstädning. Företagsverksamheten grundar sin policy i att minska kostnaden för kunden men ändå tilldela en förstklassig och personlig flyttservice. Det innebär att alla kan ta del av kvalitativa flyttjänster. Vi erbjuder välplanerad flyttstädning med full verkan alla gånger i veckan, skulle resultatet trots allt inte vara tillfreds åtgärdar vi eventuella brister.

Flyttstädning i din bostad

Oavsett vart du bor, i en liten lägenhet centralt eller en stor villa utanför staden tar vi hand om flyttstädningen. Vår personal omfattar skickliga yrkesmän som är kunniga om vilket arbete som krävs för att kunden ska bli nöjd. Städning sker i alla rum och anpassas efter förekommande behov. Besitter du egna önskemål om flyttstädningen tar vi del av den och uppnår förväntat resultat.

Vår flyttstädning bringar fördelar

Att anlita oss för flyttstädning bringar många fördelar. Att byta adress är vanligtvis ett krävande projekt som tar mycket tid och energi, mer än man kan tro. Flytt 4 You sparar tid så åt dig. Tid som går att använda för att packa upp i nya bostaden exempelvis. Garantin är att resultatet bli skinande rent och med vår kvalitetsgaranti måste du inte vara nöjd redan från första början.


Bad och toalett

Saniteten rengörs likaså badkaret men fronten på jacuzzin får dock demonteras och monteras av dig som kund på egen hand. Kalk och smuts som samlats på kakelväggarna försvinner med en säker skrubbning. Tvättmaskin, torkskåp och torktumlare blir rena på insida och ut, ventiler och golvbrunnar får däremot endast en utvändig rengöring. Förvaringsutrymmen under handfat och på väggen torkas av.


Köket

En av de områden som besitter en högre bakteriehärd än andra rum är köket om man bortser från toalett och badrum. Vi besitter rätt kunskap för att städa kök så nästa inneboende kan njuta av sin bostad. Vid besöket rengörs alla vitvaror från insidan och ut även undersidan med korrekta medel. Spisen blir som ny inkluderat de tillhörande ugnsplåtarna. Bänkar, skåp och lådor kommer inte ha några brödsmulor kvar efter en noggrann avtorkning. Ventiler och köksfläkt får ta del av en utvändig rengöring.


Bostadsrum

I alla rummen sker en grundlig städning av golv, lister, kontakter även dörrar och karmar. Fönsterbrädor och element torkas och dammas detsamma gäller för målade ytor. Förekommer det garderober tar vi också hand om dessa för att bidra med en fräsch användning. Fönstren är den sista delen och glasen blir skinande rena när vårt arbete är slutfört.


Flytt 4 You det självklara valet vid flyttstädning

Flyttstäd i Landskrona har aldrig tidigare varit enklare än med oss. I flyttstädningen vi utför ska alla kunder bli nöjda och känna trygghet med städningen. Du kommer stolt att kunna visa upp bostaden för den blivande ägaren eller nuvarande hyresvärden utan missnöjdhet. Prisvärda flyttjänster gör allting mycket roligare, vi tycker inte att höga kostnader är nödvändigt.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.