Flyttstädning i Ystad

Flyttstäd i Ystad

Med över 30 års erfarenhet inom flyttbranschen kan personalen på Flytt 4 You garantera professionellt resultat. Företagsverksamheten är baserad på att minska kostnaden för kunden men ändå hålla personlig och förstklassig service. Med detta får alla våra kunder vara en del av kvalitativa flyttjänster. Utbudet består av välplanerad flyttstädning med bra resultat alla gånger, skulle du mot all förmodan ändå inte vara tillfreds åtgärdar vi tills samtliga parter är nöjda.

Flyttstädar i din bostad

Att anlita oss för flyttstädning är enkelt, du kan bo i en stor villa en bit utanför Ystad eller i en liten lägenhet centralt. Vi hjälper dig oavsett. Vår personal är skickliga yrkesmän medvetna om vilket arbete som krävs för att göra konsumenten nöjd. Städningen utgår från samtliga rum och anpassas efter förekommande behov. Finns det egna önskemål om hur flyttstädningen ska läggas upp tar vi del av dem och eftersträvar önskvärt resultat.

Fördelar med att städa med oss

Det bringar stora möjligheter när man tar hjälp med flyttstädningen. Arbetet kring ett adressbyte är många gånger omfattande och drar mycket energi. Med oss sparar du tid som går att använda för för något bättre, kanske packa upp kartonger i nya bostaden? Hur du gör angår egentligen inte oss men flytten går betydligt fortare med vår hjälp. Garantin är att bostaden alltid levereras skinande ren även om resultatet inte var tillfreds från start.


Bad och toalett

 • All sanitet behandlas såväl badkar men fronten på jacuzzi får avmonteras samt monteras av kunden på egen hand.
 • Kakelväggar skrubbas likaså torkas tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rena inifrån och ut.
 • Golvbrunnar och ventiler tar dock endast del av en utvändig rengöring.
 • Skåp och andra förvaringsutrymmen städas genomgående.


Köket

För att städa i kök krävs det att man kan sin sak och vet hur rengöringen ska gå till. Anledningen beror på att området är en av de två mest bakteriehärdade i hemmet. Vi har kunskapen som krävs för att städa rent och göra snyggt till nästa inneboende som ska ta plats.

 • Vid besöket rengörs alla vitvaror grundligt insida, utsida och undersida med passande medel.
 • Spisen blir ren tillsammans med dess tillhörande plåtar.
 • Skåp, bänkar, lådor blir fria från brödsmulor genom ingående avtorkning.
 • Köksfläkt och ventiler tar del av en utvändig rengöring.


Bostadsrum

 • Samtliga rum får ta del av en noggrann rengöring av golv, lister, kontakter samt dörrar och karmar.
 • Element dammas av likaså gäller fönsterbrädor.
 • Målade ytor blir som nya igen.
 • Förekommer det garderober tar vi hand om dessa på utsida och insida för en fräsch användning till nästa inneboende.
 • De sista delen i processen är fönstren som vår städpersonal putsar skinande rena.


Ett självklart val för dig i Ystad

Flyttstäd i Ystad har nog aldrig varit enklare än med oss. Vår förhoppning och eftersträvan är att alla kunder ska känna sig tillfreds och finna trygghet i vår flyttstädning. Du kommer stolt att visa upp det slutliga resultatet för den nya ägaren eller nuvarande hyresvärd utan missnöje. Att städningen är prisvärd gör det hela roligare, vi anser att flytthjälp inte ska kosta mycket vare sig den varit omfattande eller inte.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.