Flyttstädning i Ängelholm

Flyttstäd i Ängelholm

Med över 30 års erfarenhet inom flyttbranschen vet vi vad om behövs för att tillföra en säker och betryggande flyttstädning. Vår företagsverksamhet bygger på att minska kostnaden för kunderna samtidigt som vi levererar förstklassig personlig service. Det innebär att alla kunder får ta del av pålitliga flyttjänster. Vi erbjuder en strukturerad flyttstädning som fungerar alla gånger, men skulle resultatet mot all förmodan inte vara tillfreds åtgärdar vi eventuella brister.

Flyttstädning i din bostad Ängelholm

Oavsett vart du bor i en mindre lägenhet i centrala Ängelholm eller en större villa en bit utanför stan kan vi hjälpa dig med flyttstädningen. Vi som jobbar på Flytt 4 You är skickliga yrkesmän, medvetna om vilket arbete som krävs för att kunden ska bli nöjd. Städning utgår från alla rum och anpassas efter behov. Förekommer det egna önskemål om upplägg och utförande tar vi givetvis hänsyn till det.

Fördelar med vår flyttstädning

Att ta hjälp med flyttstädningen bringar flera fördelar. De allra flesta gånger står det i köpekontraktet att en grundlig flyttstädning ska genomföras innan bostaden lämnas över. Många väljer att göra det själv men tänker inte på omfattningen. Med Flytt 4 You sparar du tid som går att använda för annat, kanske packa upp i nya bostaden?. Vilket du gör angår egentligen inte oss men flytten går betydligt snabbare om vi får hjälpa till. Det lämnas en garanti på att resultatet blir skinande rent, om du inte skulle bli tillfreds med första städningen.


Bad och toalett

Badrummet är en av de mest bakteriehärdade områdena i huset och kräver städning därefter.

 • Vi rengör all sanitet även badkar, fronten på jacuzzin får dock demonteras och monteras på egen hand.
 • Smuts och kalk som samlas på kakelväggarna skrubbas bort med säker rengöring.
 • Torktumlare, tvättmaskin och torkskåp torkas inifrån och ut.
 • Golvbrunnar samt ventiler tar endast del av en utvändig rengöring.
 • Förvaringsutrymmen under handfat och fästa på väggar torkas ur.


Köket

Köket kräver noggrann rengöring för att nästa inneboende ska ta del av en fräsch återställning. Under arbetets gång genomför vi följande åtgärder.

 • Vitvaror torkas av på undersidan, utsidan och på insidan med korrekta rengöringsmedel.
 • Spisen blir ren och fräsch likaså de tillhörande ugnsplåtarna.
 • Skåp, lådor och bänkar blir utan fläckar och brödsmulor.
 • Köksfläkt och ventil tar del av en utvändig rengöring.


Bostadsrum

Bland samtliga rum sker en likvärdig städning av specifika områden för en tillfredsställande helhet. Vi gör följande åtgärder över hela bostaden:

 • Golv, lister, dörrar karmar och kontakter dammas samt torkas av.
 • Element, fönsterbrädor och målade ytor får anpassad rengöring.
 • Garderober torkas av-och ur så nästa ägare får ta del av optimala förutsättningar.
 • Fönsterputsning sköts av skickliga städare som lämnar en glänsande utsikt.


Ett självklart val för flyttstädning

Det har aldrig varit enklare att flytta än med oss, vi har professionella flyttjänster till rimliga kostnader i Ängelholm. Skulle du inte vara nöjd åtgärdar vi tack vare kvalitetsgarantin. Alla kunder ska känna trygghet i städningen som utförs, vi valde därför att slopa extrakostnaden. Rimliga priser gynnar alla och blir mycket trevligare.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.