Magasinering i Ängelholm

Pålitlig magasinering i Ängelholm

De flesta kan ibland känna behov av lite extra utrymme där man kan förvara saker som inte får plats eller längre behövs. Magasinering är ett enkelt val som bidrar till bättre utrymme under längre eller kortare period. Det går att magasinera tills man behöver sakerna igen eller hittat en annan lösning som passar bättre.

Vi är en driftig flyttfirma som sticker ut. Med unik expertis och ett brett utbud gör vi det möjligt för samtliga kunder i Ängelholm att förvara ägodelar. Förvaringen sker under önskad tidsperiod och under trygga förhållanden. Känner även ni att lite extra förvaring inte kunde suttit bättre än nu tveka då inte att kontakta oss. Sakerna vilar säkert tills de är redo att hämtas igen.


Magasinering med rätt villkor

Anlitar man Flytt 4 You får man ta del av kvalitativa tjänster där man kan vara säker på att ägodelarna är i trygga händer. Alla våra tjänster är säkra och hanteras av erfaren personal som garanterar att de återlämnas i samma skick som de hämtades.

I magasinet sker försegling med unika förseglingsnummer för att inget ska blandas ihop eller komma bort. Bevakning varar dygnet runt med larm samt vaktbolag som rycker ut om komplikationer skulle uppstå. Vi ser också till att inga skadedjur kan skapa förstörelse eller ofreda.


Våra chaufförer tar hand om lastningen

Vi fraktar mer än gärna alla tillhörigheter till och från lagret för att underlätta. Det tryggar också att allting transporteras under rätt förhållanden. I samband med flytt görs körningen direkt efter allt lastas och det är klart för avfärd. Lastningen tas om hand av våra chaufförer som både bär och placerar ägodelarna korrekt. Samtligt möblemang filtemballeras innan lastning för optimal hantering.

Givetvis besitter vi alla försäkringar som krävs om en olycka mot all förmodan skulle inträffa.


Flytt 4 You – Varför anlita oss för att magasinera i Ängelholm?

  • Vi har behörighet att genomföra arbetet och är försäkrade mot olyckor.
  • Chaufförerna bidrar med en betryggande lastning, transport och lossning som säkerställer att inget skadas.
  • Ägodelarna förvaras i uppvärmda lokaler med säkerhetsåtgärder.
  • Magasineringen ger extra utrymme till en bra kostnad.
  • Den bidrar till anpassningsbara och lättillgängliga lösningar.
  • Man erhåller hjälp och rådgivning från pålitlig flyttpersonal.

Det finns flera fördelar med att anlita oss och vi delar gärna ut vår yrkesskicklighet. Ni erhåller en enklare vardag som ger bättre utrymme så länge som behövs. Oavsett varför ni väljer att magasinera med oss så hjälper vi till. Vi är oerhört stolta över förtroende som ges och arbetar varje dag för att bibehålla tilltron.


När det krävs mer yta

Står det klart att magasinering är nödvändig så har vi utrymmet som krävs. Vi är en erfaren flyttfirma med rätt kunskap för att genomföra projektet. Lokalerna är säkra och personalen erhåller unik expertis som behövs för att erbjuda bästa möjliga service. Utbudet av flyttjänster är brett och ni kan anlita oss vid adressbyte eller när som helst extra förvaring är i behov.

Tillsammans tar vi fram passande alternativ som passar er!

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.