Magasinering i Trelleborg

Pålitlig magasinering i Trelleborg

Behovet av extra utrymme drabbar alla emellanåt det finns dock en enkel lösning på problemet. Magasinering är ett smidigt alternativ när platsen är liten eller en pågående flytt satts i projekt. Lagringen sker under såväl kortare som längre tidsperiod tills man behöver allt igen eller hittat en annan lösning som passar bättre.

Flytt 4 You är en aktiv flyttfirma med unik expertis utöver det vanliga. Vårt stora utbud av tjänster gör det möjligt för alla kunder att lagra ägodelar under flytt eller rensning. Tjänsten sker under önskad tidsperiod och under trygga förhållanden. Om ni känner att extra utrymme inte kunde passat bättre än nu tveka då inte att kontakta oss. Tillhörigheterna vilar tryggt tills ni är redo att hämta allt igen. Vi lagrar vare sig ni är företag, förening eller privatperson.


Magasinering som sker under korrekta förhållanden

När man beställer våra tjänster får man ta del av professionell service som säkerställer att ägodelarna är i trygga händer. Vi erbjuder magasinering av hög säkerhet där man kan lagra såväl kompletta bohag som inventarier. För att inga saker ska blandas ihop eller komma bort har vi försegling som sker med specifika förseglingsnummer.

Dygnet runt finns larm och vaktbolag som rycker ut om komplikationer uppstår. Vi ser också till att inga skadedjur orsakar förstörelse.


Lastning och lossning med våra chaufförer

Vi fraktar gärna alla ägodelar till och från magasinet för att göra det enkelt samt säkerställa att transporteringen går rätt till. I samband med flyttning går körningen direkt till lagret när vi är klara för avfärd. Lastningen tas om hand av sakkunniga chaufförer som både kan bära samt placera allting på rätt sätt. Det undviker att något tar skada och kommer bort under transporten.

Samtliga möbler filtemballeras för optimal förvaring. Till sist vill vi också nämna att vi har alla försäkringar och tillstånd som krävs för att ersättningen ska gälla om en olycka mot all förmodan skulle inträffa.


Varför anlita magasinering med oss?

  • Vi har full behörighet att genomföra arbetet och samtliga försäkringar finns tillgängliga.
  • Chaufförerna bidrar med en trygg transportering där inget tar skada.
  • Tillhörigheterna förvaras i vårt magasin som är uppvärmd och utrustat med säkerhetsåtgärder.
  • Magasinering ger lättillgängliga lösningar som är anpassningsbara.
  • Som kund får man ta del av extra yta till en bra kostnad.
  • Rådgivning från erfaren personal är en självklarhet.

Att magasinera med oss ger många fördelar och vi bidrar gärna med vår yrkesskicklighet. Vid beställning av våra tjänster får ni mer plats och en lättare vardag att handskas med. Oavsett varför ni behöver vår hjälp så finns vi tillhands. Förtroendet som ger är vi oerhört stolta över och vi arbetar varje dag för att behålla tilltron.


När det behövs extra utrymme i Trelleborg

Om ni känner att förvaring skulle passa bra kan vi säkra er med att vi har utrymmet som krävs. Vi är en erfaren flyttfirma med professionell personal som har rätt kunskap för projektet. Vi ser till att förvara ägodelarna tryggt och är varsamma med hanteringen från lastning till förvaring och sedan avlämning.

Tillsammans tar vi fram en lämplig lösning som är samtliga parter tillfreds.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.