Magasinering i Hässleholm

Betryggande magasinering i Hässleholm

Många kan ibland känna behov av lite extra utrymme där man har tillfälle att förvara ägodelar som inte längre behövs eller inte får plats. Magasinering är ett effektivt alternativ som ger extra utrymme under valfri tidsperiod kortare som längre. Förvaringen sker tills man behöver sakerna igen eller tills man hittar en annan lösning som passar bättre.

Flyttfirman Flytt 4 you är en aktiv verksamhet med unik expertis som sticker ut.
– Utbudet av magasinering gör det möjligt för alla kunder i Hässleholm att ta del av professionell magasinering. Förvaringen sker så länge som behövs och är ständigt under trygga villkor. Känner ni att möjligheten aldrig någonsin passat bättre än nu tveka då inte att kontakta oss. Sakerna vilar tryggt tills ni är redo att hämta allting igen. Vi förvarar åt er vare sig ägodelarna hör hemma på ett kontor eller i en vanlig bostadsvilla.


Magasinering under korrekta förhållanden

När man anlitar oss för magasinering blir man en del av kvalitativ flyttservice där ägodelarna hålls säkra under vår tillsyn. Vi erbjuder förvaring av hög kvalitet och man kan förvara såväl inventarier som kompletta bohag utan problem. Försegling sker med unika nummer för att undvika försummelse. Dygnet runt är lokalerna under bevakning med larm och vaktbolag som rycker ut om en komplikation skulle uppstå.

Vi säkerställer också att inga skadedjur kan skapa ofreda.


Våra chaufförer tar hand om lastningen

Vi fraktar mer än gärna alla ägodelar mellan bostaden och vårat magasin. Förutom att underlätta för er säkerställer det att hanteringen går rätt till. I samband med flytt görs körningen direkt till lagret efter allt lastats och är klart för avfärd. Lastningen tas om hand av pålitliga chaufförer som både placerar och bär ägodelarna på rätt sätt. Samtligt möblemang filtemballeras innan lastning för optimal förvaring.

Givetvis erhåller vi tillstånd för att genomföra projektet samt är försäkrade om en olycka mot all förmodan skulle inträffa. Vi kan dock alltid säkerställa att hanteringen sker med största varsamhet genom våra chaufförer.


Varför anlita oss för magasinering?

  • Med full behörighet och kompletta försäkringar är våra tjänster trygga.
  • Chaufförerna bidrar med proffsig lastning, transport och lossning som säkerställer att inget tar skada.
  • Ägodelarna vilar i uppvärma lokaler som besitter larm och bevakning för att hålla ovälkomna gäster borta.
  • Magasineringen bidrar med extra yta till ett förmånligt pris.
  • Det ger anpassningsbara tjänster och tillgängliga lösningar.
  • Flyttpersonalen bidrar med användbar rådgivning.

Det ger mycket gott att anlita oss för magasinering, vi delar gladligen med oss av vår
yrkesskicklighet. Det bidrar till en rymligare vardag med bättre plats för lugn och ro. Oavsett varför ni vill magasinera med oss hjälper vi till. Förtroendet som ges är vi oerhört stolta över att ta emot och vi arbetar varje dag för att bibehålla tilltron.


När det krävs extra utrymme

Står det klart att förvaring under längre eller kortare tidsperiod skulle sitta fint så har vi utrymmet som krävs. Vi er en erfaren flyttfirma med bred kunskap om hur projektet ska fungera. Personalen besitter expertisen som krävs och tar hanteringen varsamt.

Tillsammans plockar vi fram en passande lösning som fungerar för er.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.