Packmaterial

Flytt 4 You tipsar kunderna om packningen

Är ni mitt under flytten och märker att packmaterialet inte räcker? Lugn. Flytt 4 You har vad som krävs för att göra flytten komplett med tips och råd om hur en bra packning bör vara.

Vår långa erfarenhet inom branschen har gjort oss medvetna om vad som krävs för att våra kunder ska känna trygghet. Därför lägger vi vår gemensamma kraft i att underlätta för såväl företag som privatpersoner runt om i Malmö. Vi erbjuder proffsig hjälp som bidrar med helhetslösningar till såväl stora som små projekt.


Rejäla flyttkartonger underlättar

Vi kommer ofta i kontakt med stressade kunder inför flytt och en sak som tas upp mer tid än annat är just packningen. Det är en uppgift som kräver mycket tid och arbete och de flesta förvånas över hur mycket saker de faktiskt äger. När garderoberna rensats ur ser man vad som fortfarande finns kvar att packa, med detta har man också glömt att beräkna hur många flyttkartonger som kommer att gå åt. Massa stress och för lite kartonger kan få det hela att kännas hopplöst.

Med den långa erfarenhet som besitts inom flyttbranschen vet vi precis vad som väntar. Alla problem kan inte lösas men några ordentliga flyttkartonger och lämpligt emballage kan vi alltid stå till tjänst med.

Sortimentet är utrustat med material som passar för alla typer av flyttar. Vi har mängder av produkter som gör flytten säker hela vägen från början till slut och ni kan välja mellan såväl begagnade alternativ som nya för att anpassa priset. Beräkning av åtgången löses enkelt och levereras direkt hem till dörren.


Vikten av bra packmaterial

  • Med bra kartonger och emballage som skyddar möblemanget undviker man att skador uppstår.
  • Man packar säkerligen mer i kartongerna samtidigt som packningen blir bättre med bra packmaterial.
  • Flytten blir smidigare om arbetet är korrekt från början.
  • Genom att låta oss ta hand om beräkningen kan vi ta fram exakt så många kartonger som behövs utan krångel.
  • Det blir ytterligare en sak mindre att tänka på!


Ansvaret vilar i trygga händer

Vi bidrar med rätt hjälp och sätter er i trygga händer. Flytten är krävande på flera sätt och vår önskan är att ta fram anpassningsbara lösningar som är dem bästa möjliga för er. Mängder av nöjda kunder finns i bagaget och vi är övertygade om att alla behov kan tillfredsställas. Vi ser till att leverera emballage och kartonger som räcker till hela bohaget och gör transporten säker.

Ifall ni har övriga frågor om hur vi arbetar så tveka inte att kontakta oss. Personalen är tillmötesgående och besvarar eventuella frågetecken när hjälpen än behövs. Förhoppningen är att förutsättningarna inför flytten ska bli optimala något vi är övertygade om kommer ske.

Copyright © 2022 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.