Flytt i Ängelholm

Erfaren flyttfirma i Ängelholm

Vi flyttar såväl privata bohag, företag som dödsbon. Med professionell personal kan du ta del av trygg transport som underlättar en redan omfattande process. Vi vill att flytten ska bli lättare och gå snabbare med vår kunskap och levererar därför alltid vad som utlovats. Med flexibla tjänster, låga priser och expertis som är svår att få tag i någon annanstans, är vi en av de mest pålitligaste flyttfirmorna i Ängelholm. Arbetsprocessen kan bestå utav allt mellan packning, magasinering, emballering, flyttstädning och transport, men givetvis finns vi även när du söker enklare flyttning eller körning. Tillsammans kommer vi fram till en prisvärd lösning som gör er tillfreds med eventuella önskemål.


Bohagsflytt

Vi tar del av bohagsflytten vare sig den gäller ett mindre lägenhet på 15 kvm eller en stor villa på 400 kvm. Transporten har sin slutdestination på önskad adress som kan vara i trapphuset bredvid eller en helt annan stad, för oss spelar det ingen roll. När det klargjorts vart bohaget ska fraktas tas allt omhand av kvalificerade yrkesmän. För lättare tjänster kan vi flytta enstaka möbler mellan rum i huset eller köra undanröjt skräp till återvinningen. Målet är projektet inte ska omfatta större arbete än behövligt därför kör vi snabbt och smidigt till nästa destination.


Företagsflytt

En företagsflytt kan bestå av olika behov och omfatta stora och små kontor. Vi besitter erfarenhet av många kontorsflyttar och kan därmed erbjuda våra kunder högsta service. Projektet handläggs från början till slut så förutsättningen blir att samspelet mellan kund och personal fungerar väl.

Vid större kontorsflytt krävs mycket planering för gott resultat. Vi flyttar företag oberoende av vilket bransch det gäller och vare sig ytorna är stora eller små. Berätta när flytten ska ske så gör vi en besiktning för att pressa priserna och öka förutsättningen.


Magasinering i Ängelholm

Magasinering med oss är förvånansvärt enkelt vi kan lagra möbler, inventarier eller kompletta bohag när behovet är som störst. Du kan magasinera med oss om förrådet inte har tillräckligt med plats eller du har en inplanerad flytt på gång. Säkra förvaringsformer ökar tryggheten för kunderna därför har vi investerat betydelsefulla åtgärder. Förseglingen sker med unika nummer för att inget ska komma bort eller blandas ihop. Lagret har sedan utrustats med larm och vaktbolag som kommer ut ifall komplikationer skulle uppstå. Innan lastning filtemballeras samtligt möblemang och kartonger packas smidigt. Lagringen blir optimal med förvaringslösningar från Flytt 4 You.


Rengörande flyttstädning

Att flytta tar många gånger upp mer tid än vad man kan tro, för att underlätta kan vi sköta flyttstädningen medans du packar upp på den nya adressen. Skulle städningen dock inte vara tillfreds erhåller ni kvalitetsgarant, som innebär att vi åtgärdar problemet tills samtliga parter blir nöjda. Vid begäran kan städningen utföras samma dag som flytten i andra fall utgår vi från ett passande datum nära inpå. Vid besöket färdigställer vi samtliga rum och levererar en passande helhetslösning. Kök, bad, toalett och bostadsrum rengörs grundligt så varken damm eller smuts finns kvar när vi är klara.

Copyright © 2024 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.