Flytt i Eslöv

Pålitlig flyttfirma i Eslöv

På vår flyttfirma kan du ta del av professionella flyttjänster med erfaren personal. Vi kan hjälpa dig med flyttning av dödsbo, privata bohag och företag. Med överträffande expertis blir projektet lättare att genomföra och snabbare klart. Detta tillsammans med flexibla tjänster och låga priser gör det oss till en av de mest pålitligaste flyttfirmorna i Eslöv.

Hur jobbar vi?

Arbetet byggs upp efter kundens behov och kan bestå av allting mellan packning, emballering, flyttstäd, magasinering och transport. Givetvis tar vi även hand om enklare flyttjänster om kunden väljer att genomföra en del av jobbet på egen hand. Tillsammans plockar vi fram en passande lösning som funkar för er.


Bohagsflytt

Vi flyttar bohaget vare sig det gäller en mindre lägenhet på 15 kvm eller en större bostad på 400kvm. Transportsträckan kan sluta vart som helst i nästa trappuppgång eller på en annan ort, för oss spelar det inget roll vilket. Bohaget hanteras av kvalificerade yrkesmän och garanterar att transporten är trygg. Vi tar vårt jobb med största allvar även om det gäller enklare flyttjänster som att flytta piano till ett annat rum eller köra skräp efter en röjning på vinden.


Företagsflytt

En kontorsflyttning med Flytt 4 You kan vara för stora och mindre företag med olika behov. Vi besitter erfarenhet av de flesta kontorsflyttar och kan därmed garantera en hög service till våra kunder. Projektet handläggs från början till slut, en förutsättning som krävs om samspelet mellan företag och kund ska fungera väl. Besiktning finns möjlig för alla företag vi utgår från befintliga förutsättningar och lägger tillsammans upp en passande strategi.


Magasinering Eslöv

Magasinering med oss är ett säkert val vi lagrar möbler, inventarier och kompletta bohag i vårt magasin. Du kan förvara med oss om förrådet inte längre har plats för utemöblerna eller för att du har en inplanerad flytt på gång. Vi garanterar säkra förvaringsformer eftersom magasinet är anpassat för att lagra ägodelar som vanligtvis står på arbetsplatsen och i det privata hemmet.

För att ingen annan ska komma åt dina grejer utrustas tillhörigheterna med ett eget förseglingsnummer, utöver förseglingen har vi larm dygnet runt och vaktbolag som kommer ut vid behov. Under lastning filtemballeras samtliga möbler och kartonger packas lätt men tillräckligt för att inget ska ge skada.


Vi har Flyttstädning för er

Vi tar hand om din flyttstädning så ni får tid över till annat som att packa upp på ny adress eller njuta av en välförtjänt paus. Flytt 4 You är ett företag med lång erfarenhet inom branschen och besitter personal som förstår kundens behov. Skulle arbetet inte vara tillfreds med befintliga önskemål åtgärdas städningen kostnadsfritt tills samtliga inblandade är nöjda.

Du som kund ska kunna lämna över bohaget till hyresvärd eller nästa ägare med ett stolt resultat. Med oss blir städprocessen inte bara enklare den går troligtvis snabbare också. Är din beställning brådskande kommer vi ut samma dag som flytten sker annars genomförs flyttstädningen på en dag nära inpå. Under besöket städar vi samtliga rum och bidrar med en glänsande helhetslösning kök, badrum, toalett och bostadsrum blir fria från flyttens allt dam och smuts.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.