Flytt i Kristianstad

Flyttfirma i Kristianstad

Med yrkesskicklig personal och och säkra transporter kan du ta del av trygg flytthjälp med oss från Flytt 4 You. Vi fixar allt från privata bohag, företag och dödsbotömning till rimliga kostnader.
Vårt mål är att göra flytten enklare och mer effektiv med hjälp av vår kunskap. Att vi är flexibla, erbjuder låga priser och går helhjärtat in för vårt arbete gör oss till en av de mest pålitligaste flyttfirmor i Kristianstad, ett alternativ för såväl företag som privatpersoner. Vårt arbete kan omfatta allting mellan packning, emballering. Transport, flyttstädning och magasinering men givetvis utför vi även enklare körning och flyttning i Kristianstad.


Bohagsflytt

En bohagsflytt från oss kan omfatta en stor villa på 400 kvm eller en liten lägenhet på 15kvm, vi hjälper dig oavsett och ser till att alltid leverera kvalitativt resultat. Vi transporterar till ny adress vare sig den är på trappuppgången bredvid eller i en helt annan stad, det spelar ingen roll för oss. När vi vet packas, lastas och lossas bohaget av kvalificerade yrkesmän från Flytt 4 You.

Vid enklare tjänster kan vi flytta enstaka möbler mellan rum i bostaden eller köra skräp till återvinningscentralen efter en röjning på vinden. Målet är att tjänsterna ska gå smidigt och enkelt och undvika att arbetsprocessen blir större än nödvändigt.


Företagsflytt

Vi flyttar åt stora och små företag med olika behov i Kristianstad. Med bred erfarenhet i bagaget från flertalet tidigare kontorsflyttningar kan vi garantera våra kunder bästa service.
För att inga komplikationer ska uppstå och för att effektivt sätta igång verksamheten igen handläggs projektet från början till slut. Vi ser till att kund och personal besitter gott samspel med varandra och bidrar till rätt bemötande.

Besiktning Företagsflytt

En större kontorsflytt har nästan alltid fördel av en besiktning men hos oss har alla kunder ska ha samma rätt till kvalitativ flytt. Vi besiktar och inspekterar för att möjligheterna ska bli optimala.


Magasinering Kristianstad

Magasinering med oss bringar trygghet och säkrar dina tillgångar dygnet runt. Vi kan lagra inventarier, kompletta bohag eller möbler. Du kan förvara tillsammans med oss om förråden är fyllda eller en pågående flytt är i process. Magasinet har konstruerats för att lagra tillgångar som vanligtvis förekommer på arbetsplasten eller i vårat privata bohag.

Förseglingen är baserad på egna nummer och lagret hålls under larm med tillgång till utryckningsfordon om någonting skulle inträffa. Innan lastning ser vi till att filtemballera möblemanget och packa kartongerna smart, ingenting tar skada genom vår magasinering.


Professionell flyttstädning i Kristianstad

Att arbetet kring en flytt kan vara omfattande har vi på Flytt 4 You redan förstått, för att underlätta har vi flyttstädning till tjänst. Vi kommer hem till din gamla bostad och städar rent efter flytten. Skulle arbetet inte skulle vara tillfreds med din önskan kommer vår kvalitetsgaranti väl tillhands. Vi städar tills samtliga parter är nöjda med resultatet. Vår förhoppning är att det ska finnas tid över till annat som att packa upp på nya adressen. Flyttstädningen Kristianstad blir inte bara enklare med oss den går snabbare också. Alla rum får ta del av en grundlig rengöring, såväl badrum, bohagsrum, toalett och kök. Helhetslösningen ger ett glänsande resultat och det blir inte ett spår kvar av varken damm eller smuts.

Copyright © 2022 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.