Flyttstädning i Kristianstad

Flyttstäd i Kristianstad

Över 30 års erfarenhet har satt sina spår i företaget och då syftar vi på de positiva följderna. Flyttstädning från oss är professionell och gynnar alla parter. Företagsverksamheten bygger på låga priser för kunden med en förstklassig och personlig service. Det gör att alla i Kristianstad kan ta del av kvalitativa tjänster. Vi erbjuder en välplanerad städning som alltid är proffsig men skulle resultatet inte vara tillfreds åtgärdar vi tills det blir bra.

Hjälper din bostad att flytta Kristianstad

Oberoende av vart din nuvarande adress står i en liten lägenhet centralt i Kristianstad eller ett stort hus en bit utanför kan vi hjälpa till med flyttstädningen. Personalen är skickliga i sitt arbete och medvetna om vad som behövs för att göra kunden nöjd. Städning sker i samtliga delar av bostaden och anpassas efter befintliga förutsättningar. Har du egna önskemål om hur flyttstädningen ska se ut tar vi givetvis hänsyn till det med strävan att uppnå resultatet.

Fördelar med att anlita flyttstädning

Att ta hjälp med städningen vid flytt kan ge många fördelar. Förutom att du sparar tid genom att låta oss göra arbetet går det också mycket fortare. Tiden du sparar går att nyttja till viktigare saker som att packa upp lådor och kartonger på nya adressen. Exakt hur du gör angår egentligen inte oss men vi finns gärna där och hjälper till. Du får garanti på att resultatet blir skinande rent även om du inte varit tillfreds med första städningen.


Bad och toalett

Komplett sanitet städas i badrummet även badkar, fronten på jacuzzi får man dock montera och demontera på egen hand. Kakelväggar som samlar på sig diverse kalk och smuts genom åren skrubbas noggrant. Tvättmaskin, torkskåp och torktumlare får en in-och utvändig städning. Tillhörande skåp och bänkar rengörs samt golvbrunnar och ventiler men endast utvändigt.


Köket

Vi arbetar oss igenom samtliga rum i bostaden. Köket är ett av de två områden i hushållet som besitter hög bakteriehalt. Flytt 4 You städar köket väl så nästa inneboende kan ta del av ett fräscht matrum. Vi torkar rent lådor, bänkar och skåp från brödsmulor liksom alla vitvaror både på utsidan och på insidan. spisen skrubbas samt tillhörande plåtar. Köksfläkt och ventiler tar del av en utvändig rengöring.


Bostadsrum

När vi anländer för flyttstäd går vi igenom alla rum varsamt. Vi glömmer såklart inte bort de mindre synliga områdena som kontakter, karmar, dörrar och lister de rengörs lika väl som golvet skuras. Målade ytor, element och fönsterbrädor torkas av. Finns det garderober ser vi till att nästa ägare kan använda dem hygieniskt. Fönsterrengöringen är bland det sista vi gör och dem putsas skinande rena när vi varit delaktiga.


Ett självklart val av flyttstädning

Vi anser oss själva vara det självklara valet för din flyttstädning Kristianstad. Flytten har sällan gått smidigare än med oss. Vår önskan är att alla kunder ska känna sig nöjda i resultatet som levereras och känna trygghet i städningen som utförs. Det slutliga resultatet kan stolt visas upp för nästa ägare eller nuvarande hyresvärd utan risk för missnöjen. Att vi dessutom har prisvärda tjänster gör jobbet mycket roligare vare sig flyttstädningen varit omfattande eller inte.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.