Flyttstädning i Trelleborg

Flyttstäd i Trelleborg

Vi är en flyttfirma med många års erfarenhet i bagaget, hela 30 år. Det garanterar att flyttstädning från oss är professionell. Företagsverksamheten fokuserar på att minska kostnaderna samtidigt som våra kunder får ta del av förstklassig och personlighetsanpassad service. Det medför också att alla kunder erhåller kvalitativa tjänster. Erbjudandet gäller en välplanerad flyttstädning som funkar under alla omständigheter, skulle du trots allt inte bli nöjd åtgärdar vi tills du blir det.

En flyttstädning av bostaden

Du kan bo vart som helst i en stor villa en bit utanför Trelleborg eller i en liten lägenhet mitt i stan, vi flyttstädar åt dig. Personalen omfattar skickliga yrkesmän som är fullt medvetna om vilket arbete som är nödvändigt för att kunden ska bli nöjd. Samtliga rum städas och rengöringen anpassas efter befintliga behov. Besitter du egna önskemål om hur städningen ska gå till så tar vi hänsyn till det med strävan om att uppnå målen.

Fördelar med flyttstäd i Trelleborg

Det finns många fördelar med att anlita flyttstädning från oss. Att arbetet kring flytten är krävande vet de flesta om, dock väljer alltför många att genomföra den själv. Med vår hjälp går det fortare och resultatet blir alltid bra. Tiden du sparar kan du använda för att packa upp bohaget i nya bostaden exempelvis. Garantin är att du får ta del av ett skinande resultat även fast du inte varit tillfreds från början.


Bad och toalett

Saniteten i badrummet rengörs även badkar men fronten på jacuzzin får demonteras och monteras av kunden själv. Kakelväggar skrubbas, tvättmaskin, torktumlare, och torkskåp rengörs genomgående, brunnar och ventiler får dock endast en utvändig rengöring. Förvaringsutrymmen under handfat och väggar torkas ur med varsamhet.


Köket

Ett av hemmets viktigaste områden är köket det betyder också att städningen här måste vara ordentlig precis som i alla andra rum. Vi har rätt kunskap för att genomföra städningen i köket så nästa ägare får ta del av ett snyggt hem. Vid besöket rengörs alla vitvaror från undersidan, utsidan och in med korrekta medel. Spisen blir välstädad inkluderat ugnsformarna som hör till. Skåp, lådor och luckor blir fria från fläckar samt brödsmulor och ventiler tar del av en utvändig avtorkning.


Bostadsrum

Samtliga rum erhåller städning av golv, kontakter, lister, dörrar och karmar som dammas samt torkas av. Fönsterbrädor, element och målade ytor likaså. Finns det garderober fräschas de upp för en optimal användning av nästa inneboende. Det sista delen i processen är fönsterputsning där glasen blir glänsande rena efter vi tagit hand om dem.


Ett självklart val för dig

Flyttstädning har troligtvis aldrig varit mer självklar än med oss. Vi vill att alla kunder ska känna sig nöjda och finna trygghet i flyttstädningen som utförs. Det slutliga resultatet kommer stolt visas upp för blivande ägare eller nuvarande hyresvärd utan missnöjen. Flyttstädningen är prisvärd och gör det hela roligare. Det ska inte kosta för mycket att få hjälp med flytten vare sig projektet varit stort eller litet.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.