Tunga lyft i Trelleborg

Vi hjälper dig med tunga lyft i Trelleborg

Ska du flytta ett piano eller kassaskåp? Då kan vår personal på Flytt 4 You hjälpa dig. Med över 30 års erfarenhet är vi övertygade om att våra tjänster passar dig lika bra som våra andra kunder. Rekommendationen är alltid att kontakta en flyttfirma när man behöver genomföra tunghantering vare sig det är på hemmet eller arbetsplatsen. Fel tekniker och inga hjälpmedel kan annars skada såväl möblemang som dig själv, något vi inte vill ska inträffa.


Risk för en dyr affär

Ett piano kan väga upp till 250 kilo och en flygel mycket mer i vissa fall, det innebär också flera risker vid en flyttning. Det finns risker för att man förstör interiör samt instrumentet i sig.
Det är onödigt att äventyra sitt piano som dessutom kan besitta ett högt värde. Ta hjälp av oss på Flytt 4 You istället så tar vår personal hand om flyttningen säkert.
Skulle en olycka mot all förmodan inträffa har vi fulla försäkringar som täcker ersättningen.


Flertalet pianolyft i veckan

Vi kan flytta såväl piano som flyglar runt om i Trelleborg, faktum är att vi genomför flertalet pianolyft i veckan redan nu. Personalen hjälper dig om du ska flytta till en ny adress eller endast vill byta plats på inredningen. Våra starka medarbetare flyttar dels för hand men har även tillgång för specialverktyg vid riktigt tunga föremål. Alla är säkra med pianolyft från oss och vi garanterar att resultatet är av kvalitet.

Bra att veta om pianotransporten

Innan flyttningen av ett stort instrument sker är det bra att besitta kunskap om villkoren som gäller. Kostnaden för att flytta ett piano eller annat tungt föremål varierar beroende på storlek, vad som ska flyttas samt vart det ska flyttas. Ett tyngre instrument med transport blir vanligtvis dyrare än ett piano som endast ska flyttas inom hemmet. Alla tjänster som erbjuds på Flytt 4 You är dock prisvänliga för att hela Trelleborg ska ha möjlighet till professionell hantering.


Vi flyttar kassaskåp

Angående tunga lyft har vi kunskap inom det mesta och om vi inte har det för just ditt ärende ser vi till att skaffa det. En tjänst som förekommer ofta är kassaskåpslyft och efterliknar faktiskt en pianolyft med hänsyn för dess tyngd. Som tur är har vi specialiserats oss på tunghantering och fixar uppdraget kvickt utan problem oavsett vad föremålet är.

Trygg hantering

Vi flyttar ägodelar under trygga förhållanden vare sig det gäller piano eller inte. Våra chaufförer lastar och fraktar från den gamla adressen till den nya.
Många kan uppleva att tunghantering är en komplicerad historia men det behöver inte vara så, investeringen man gör i en sakkunnig flyttfirma lönar sig i längden. Ändå väljer vissa att genomföra projektet på egen hand utan att tänka på konsekvenserna.
Med rätt utrustning och pålitlig personal går det istället enkelt.

Vad är flytt 4 You?

Det bringar trygghet att anlita oss, våra 30 år inom branschen kan bekräfta det. Verksamheten växer för varje dag som går och ger oss möjlighet att tillföra mer kundnöjdhet. Projektet kan vara litet eller stort för ett företag eller en privatperson, alla kan komma till oss för professionell flyttservice.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.