Tunga lyft i Ängelholm

Tunga lyft i Ängelholm

Behöver du flytta ett piano eller kassaskåp? Medarbetare på Flytt 4 You kan hjälpa dig. Med mer än 30 års erfarenhet garanterar vi professionellt resultat. Rekommendationen är alltid att kontakta en etablerad flyttfirma när man ska flytta ett tungt föremål, med få hjälpmedel och fel tekniker kan man annars skada sig ordentligt något som inte får hända våra kunder.

Vi kan genomföra såväl större som mindre flyttningar.


Risker med att flytta pianot själv

Att flytta ett piano eller ännu tyngre en flygel kan omfatta en tyngd på över 250 kilo. Att bära ett såpass tungt instrument medför många risker med tanke på att instrumentet är ganska klumpigt att hantera. Pianot besitter också ett ganska högt värde som inte bör äventyras i onödan med oss får du ta del av en säker transport och flyttning. Den största risken är främst att man stöter emot inredning eller tappar pianot som sedan får skador.

Vår flyttpersonal undviker att båda inträffar men skulle en olycka mot all förmodan ske har vi fulla försäkringar som täcker ersättningen.


Vi gör många lyft i veckan

Vi flyttar alla typer av pianon, flyglar och andra tillhörigheter, saken är den att vi utför flera lyft i veckan redan nu. Vare sig föremålet ska byta plats eller transporteras till en helt ny adress kan vi hjälpa till. Starka medarbetare lyfter för hand (när det går) annars har vi specialverktyg som undviker att dem själva tar skada. Kund och medarbetare är säkra med pianolyftning från oss och vi garanterar ett professionellt resultat.

Bra att veta om pianotransport

Innan man funderar på att ställa sitt instrument någon annanstans är det bra att besitta kunskap om de villkor som är. Som regel kostar det en del pengar att frakta ett stort föremål till en ny adress. Kostnaden varierar beroende på vad det är, vart föremålet ska flyttas samt hur tung vikten är. En flyttning inom hemmet blir såklart billigare än att bära och transportera en flygel till en ny adress. Vare sig vilket, är det lönsamt att anlita en behörig flyttfirma att genomföra jobbet med flyttningen. Våra tjänster är prisvänliga och passar alla hushåll, dessutom har har vi slopat onödiga kostnader.


Vi flyttar kassaskåp

Gällande tunga lyft har vi erfarenhet inom mycket och om vi inte har det för just din beställning ser vi till att skaffa det. En vanlig tjänst som förekommer hos oss är kassaskåpslyft som faktiskt har flertalet likheter med en pianolyftning. Framförallt är tyngden en faktor som gör dem båda komplicerade. Vi har specialiserat oss på tunga lyft och fixar manövern snabbt utan komplikationer.

Betryggande hantering

Flytt 4 You flyttar tillhörigheter säkert vare sig det handlar om ett företag eller en privatperson som vill ha hjälp med tunga lyft. Lång erfarenhet inom flyttbranschen ger oss optimala chanser att frakta säkert från den gamla adressen till den nya. Att flytta behöver inte vara problematiskt när vi finns till tjänst och investeringen som görs lovar vi lönar sig långsiktigt.

Detta är vår flyttfirma

Vi är troligtvis den mest flexibla flyttfirman i hela landet och kan göra alla typer av flyttningar oavsett vart lasset ska. Med bred erfarenhet blir det säkert att anlita tjänster från oss.

Sedan 30 år tillbaka har vi varit delaktiga inom branschen och verksamheten växer så det knakar för varje dag som passerar. Projektet kan vara stort eller litet för en privatperson eller ett företag alla är välkomna till oss.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.