Tunga lyft i Landskrona

Tunga lyft i Landskrona

Ska du flytta ett piano eller kassaskåp? Flytt 4 You kan hjälpa dig med tunghantering i Landskrona. Med över 30 års erfarenhet inom flyttbranschen tror vi oss ha dem rätta tjänsterna för just dig. Vi tar hand om tunghantering från företag och privatpersoner som ger oss både stora och små uppdrag varje dag.


Ta inte risken!

Ett piano eller en flygel kan väga över 250 kilo och bär med sig stora risker vid en flytt. Förutom den stora faran med att förstöra kroppen kan även interiör och instrumentet ta skada. Med tanke på att pianot är ganska klumpigt att hantera kan man lätt stöta emot väggar, lister och samtidigt äventyra instrumentets skick. Eftersom pianot i sig besitter ett stort värde kan det vara bra att anlita en flyttfirma för jobbet. Med vår personal undviker du att någonting tar skada men skulle en olycka mot alla förmodan ske har vi försäkringar som täcker all ersättning.


Flera pianolyft i veckan

Vi flyttar alla typer av föremål och saken är den att vi genomför flertalet tunga lyft varje vecka, så kunskapen är stor. Om du vill byta plats på inredningen eller flytta till en helt annan adress kan vi hjälpa dig. Starka medarbetare bär det som går på egen hand men använder specialverktyg vid komplicerade situationer. Både kund och medarbetare är säkra med våra tjänster och garanteras ett professionell hjälp.

Lönsamt att veta om pianotransport

Innan flyttningen av ett stort instrument genomförs är det vara bra att besitta kunskap om de villkor som gäller. Att flytta ett piano omfattar en högre kostnad än vanligt men är absolut värt det i slutändan. Vad som skiljer priserna åt är bland annat sträckan föremålet ska fraktas, hur tungt det är samt vad som ska flyttas. Ett tyngre uppdrag med en lång sträcka är troligtvis dyrare än en flyttning inom hemmet.

På Flytt 4 You är alla tjänster prisvänliga och passar de flesta hushåll. Anledningen är för att vi vill erbjuda professionell service oberoende av förutsättning dessutom har vi slopat onödiga avgifter.


Att flytta ett kassaskåp

Vid tunga lyft besitter vi erfarenhet av det mesta men om vi inte har det angående ditt projekt ser vi ändå till att skaffa det. En av våra vanligare tjänster är kassaskåpslyft och det är inte mycket som skiljer från en pianolyftning. Det innebär bland annat en komplicerad process med tanke på tyngden och dess storlek. Våran personal har specialiserats sig på tunghantering vilket gör manövern smidig och enkelt att hantera.

Pålitlig hantering av bohaget

Alltför många väljer att genomföra tunghanteringen på egen hand men tänker inte på konsekvenserna. Att istället anlita pålitlig flyttpersonal med korrekt utrustning gör det hela enklare.
Vi flyttar tillhörigheter under trygga förhållanden vare sig det gäller vanlig bohagsflytt eller pianotransport. Chaufförerna ser till att frakta säkert till den nya destinationen. Att flytta ett tungt föremål behöver inte vara problematiskt särskilt inte med vår hjälp, vi lovar att investeringen lönar sig.

Med förutsättningen av att vi troligtvis är den mest effektiva flyttfirman i Sverige kan vi genomföra alla typer av tunga flytt oavsett vart sakerna ska. En tunghantering genomförs enkelt och utan problem för varken kund eller medarbetare genom oss. Vår kunskap gör det säkert och över 30 års erfarenhet kan säkerställa kvaliteten.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.