Kontorsflytt i Landskrona

Företagsflytt i Landskrona

Om ditt företag är i behov av kontorsflytt, kan du anlita oss på Flytt 4 You. Vi har över 30 års erfarenhet inom flyttbranschen och kan flytta ditt företag vare sig det är ett större eller mindre kontor. Projektet handläggs från början till slut, vi garanterar en säker och trygg transport till den nya adressen.

Bra att veta

Att det finns ett samspel mellan företag och kund är mycket viktigt gällande företagsflytt. Vid större kontorsflyttning planeras det in i minsta detalj för att projektet ska slutföras väl. Flytt 4 You flyttar stora och små verksamheter inom olika branscher i Landskrona. Vi är medvetna om att projektet ställer andra krav än en vanlig bohagsflytt, ytorna blir större, tidsschemat pressat och flytten komplex. För att det ska gå så bra som möjligt rekommenderar vi en besiktning utförd av våra tjänstemän, givetvis utan extra kostnad.


Hur ser en företagsflytt ut?

Vi är mycket måna om att alla önskemål kommer till tals och så gott vi kan försöker vi uppnå dessa med hjälp av våra flexibla tjänster. Det finns dock arbetsområden som är extra bra att ha med eftersom det underlättar en redan stressig flytt och bidrar till att verksamheten snabbare kommer igång.

  • Packning, vi hjälper till att packa kontorsmaterial samt emballera möbler för en trygg transport mellan de två adresserna.
  • Lastning, alla saker lastas in i flyttbilen av yrkeskunnig personal. Det undviker att någonting tar skada och företagets egen personal undviker tunga lyft.
  • Magasinering, ifall flytten måste ske i ett tidigare skede än inflyttningen magasinerar vi hela eller delar av kontoret i vårt magasin. Vi kan också lagra tillhörigheter som för tillfället inte tar plats på det nya kontoret.
  • Lossning, lossningen är minst lika viktig som lastningen och genomförs därför av våra chaufförer utan risk för skador.


Kontorsflytt som är bra för alla

Flytthjälp från oss gynnar alla kontor i Landskrona. Du får ta del av kvalitativ flytthjälp som underlättar ett redan krävande projekt. Vi flyttar när det än behovs och bringar många fördelar med våra tjänster.

Säker transport – Flytt 4 You har behöriga yrkesmän som fraktar kontor över hela landet. Vi har försäkringar och tillstånd som är betydelsefullt om det mot all förmodan skulle inträffa en olycka. Med försäkringen erhåller du full ersättning av tillhörigheterna!

Kunskap & erfarenhet – Över 30 års erfarenhet har gett oss mycket kunskap. Vi är medvetna om vad våra kunder söker när de kontaktar oss och vad som behöver göras för att tillföra kundnöjdhet. Finns det egna önskemål om upplägget anpassar vi oss gärna.

Prisvärd företagsflytt – Alla företag ska ha möjlighet att ta del av professionell kontorsflytt, därför har vi dragit ner på priserna men behållit samma kvalitet. Med en kostnadsfri besiktning säkerställer vi att flytten går rätt till samtidigt som priset pressas ytterligare.

Effektiv och smidig företagsflytt

Vi har arbetat inom flyttbranschen under flera års tid och levererat nöjda kunder i form av såväl företag som privatpersoner. Vi vågar påstå att flyttjänster från Flytt 4 You är av unik expertis som är svår att hitta hos någon annan flyttfirma. Tillsammans besitter vi ett gott samarbete som tryggar våra konsumenter. Vi lovar att företagets tillhörigheter hanteras väl vid beställning av företagsflytt från oss.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.