Kontorsflytt i Lund

Företagsflytt i Lund

Ska företaget flytta? Vi på Flytt 4 You har över 30 års erfarenhet av flytt för privatpersoner och företag, vi kan flytta företag vare sig det handlar om större kontor eller mindre. Från det att flytten påbörjas handläggs projektet till dess avslut. Vi garanterar en väl genomförd kontorsflytt.

Bra att veta vid företagsflytt

För att flytta kontor krävs ett samspel mellan företag och kund om allt ska fungera enligt plan. Vid större kontorsflyttning planeras projektet in i minsta detalj för att arbetet ska gå väl. Vår flytt omfattar stora och små kontor inom olika branscher över hela Helsingborg.
Vi är också medvetna om att projektet ställer andra krav än en vanlig bohagsflytt. Större område och tajt tidsschema bidrar till komplex flytt. För att tillföra en så bra lösning som möjligt erbjuder vi kostnadsfri besiktning.


Vad tillkommer med företagsflytten?

Vi lägger stor vikt i att alla önskemål kommer fram så vi kan uppnå dem på bästa möjliga sätt. Det finns dock arbetsområden som alltid är extra bra att ha med i sin beställning, tjänsterna underlättar och ökar chanserna för att verksamheten snabbare kommer igång.

  • Packning, vi kan packa kontorsmaterial i ordentliga kartonger och emballera möblemang för en säker transport mellan olika adresser.
  • Lastning, när sakerna lastas sker det under säkra förhållanden som undviker att någonting tar skada. Det underlättar för personalen att anlita en flyttfirma med tanke på att de motverkar tunga luft som annars är en förekommande risk.
  • Magasinering, om flytten behöver genomföras innan inflyttningen går det magasinera med oss. I vårt magasin går det lagra hela eller delar av kontoret under önskvärd tidsperiod.
  • Lossning, alla tillhörigheter lossas tryggt och bärs sedan in till de nya lokalerna med hjälp av vår personal.


Fördelar med kontorsflytt

Det finns massa fördelar med att anlita oss för kontorsflytt i Lund. Verksamheten får möjlighet att nyttja kvalitativ flytthjälp som underlättar ett stressande projekt. Vi flyttar när det är som bäst och bringar våra kunder många fördelar med våra tjänster.

Trygg transport – Behöriga yrkesmän från oss fraktar kontorsmaterial över hela landet oavsett vart den nya adressen hamnar. Givetvis har vi alla försäkringar och tillstånd som krävs så att det går att ta ut ersättning ifall en olycka skulle inträffa. Fråga oss bara så påvisar vi våran expertis.

Kunskap & erfarenhet – Med erfarenhet som sträcker sig 30 år inom branschen har flytt tillsammans med företag och privatpersoner bringat oss mycket kunskap. Vi vet vad kunderna vill ha när de söker kontakt men anpassar oss gärna om det förekommer egna önskemål.

Prisvärd kontorsflytt – Kostnaden för att genomföra en kontorsflytt med Flytt 4 You är rimlig så att alla företag i Lund ska ha möjlighet till pålitlig flytthjälp. Genom att besiktiga projektet (kostnadsfritt med oss) innan flytten kan vi pressa priserna ytterligare.

Smidig företagsflytt med Flytt 4 You

Arbetet som etablerad flyttfirma har pågått under flera års tid och vi lär aldrig tröttna. Våra kunder är företag och privatpersoner med behov av kvalitativa flyttjänster. Vi vågar påstå att vår expertis är unik och inte matchar någon annan flyttfirma. Med försiktighet och omtanke hanteras verksamhetens tillhörigheter, vi förstår att det kan innehålla värdefulla material som inte får försvinna. Vi lovar att företaget är i trygga händer vid beställning av kontorsflytt från oss.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.