Kontorsflytt i Köpenhamn

Företagsflytt i Köpenhamn

Vill du flytta ditt företag i Köpenhamn? Då kan vår personal hjälpa dig på vägen. Vi erbjuder trygg och professionell flyttservice med över 30 års erfarenhet i bagaget. Det har bringat oss mycket positivt och därför vet vi vad som krävs för att göra alla tillfreds. Projektet handläggs av oss från början till slut för optimala lösningar och kvalitativt resultat.

Bra för dig att veta

Att genomföra en kontorsflytt kräver samspel mellan företag och personal om allt ska gå väl till. När vi hanterar en större kontorsflytt planeras det in i minsta detalj för att bidra med så litet stopp i verksamheten som möjligt. Det innebär dock inte att ett mindre företag prioriteras bort, vi lägger lika stort engagemang i alla våra kunder oavsett omfattning. Vi flyttar stora och små kunder inom alla branscher till likvärdig service. Vi förstår också att kontorsflytten ställer andra krav än en vanlig bohagsflytt det omfattar bland annat pressat tidsschema och större ytor vilket resulterar i en komplex flytt. Med vår besiktningsman kommer vi kostnadsfritt ut för att säkerställa snabba, smidiga och professionella flyttjänster.


Vad erbjuder vi?

Vi är mycket noggranna med att alla önskemål får höras så att det går att uppnå dem med våra flexibla tjänster. Vissa arbetsområden är nästintill nödvändiga eftersom dem bringar så pass med nytta att man som kund tjänar på det i slutändan. Vi kan erbjuda följande tjänster.

  • Packning, möbler emballeras under tiden som kontorsmaterial packas ner i kartonger det bidrar till att allting står säkert under transporten.
  • Lastning, företagets ägodelar lastas av våra chaufförer som ser till att körningen tryggas. Vi undviker att tillhörigheter tar skada samtidigt som verksamhetens egen personal inte behöver genomföra tunga lyft.
  • Lagring, om du behöver en plats att magasinera på har vi på Flytt 4 You ett lager redo. Hela eller delar av kontoret magasineras under önskad tidsperiod.
  • Lossning, samtlig last lossas tryggt för att sedan bäras in i de nya lokalerna hur mycket vi ska hjälpa till med av färdigställandet bestämmer du helt själv.


Varför anlita kontorsflytt från oss?

Väljer man att flytta med oss får man ta del av professionella tjänster till ett schysst pris. Flyttningen sker när tiden är som bäst och vi kan hjälpa till från början till slut. Vi ger dig..

Trygg transportering – Skickliga yrkesmän transporterar kontoret från den ena adressen till den andra utan komplikationer. Med försäkringar och kompletta tillstånd får du ersättning ifall en olycka mot all förmodan skulle inträffa.

Meriter och kännedom – Vi besitter erfarenhet inom branschen sedan 30 år tillbaka och kan därmed leverera professionella tjänster till våra kunder. Vi vet vad som önskas när vi blir kontaktade för kontorsflytt men givetvis tar vi även hänsyn till eventuella förändringar i upplägget.

Kostnadsvänlig kontorsflytt – Att flytta med oss kostar inte för mycket och det bidrar också till att alla företag har möjlighet att ta del av kvalitativ flytt. Vår besiktningsman sänker priset ytterligare genom en anpassad lösning.

Effektiv och smidig flytthjälp

Efter många år som etablerad flyttfirma törs vi påstå att vår expertis är unik och inte går att nyttja någon annanstans. Vi hanterar alla ägodelar med försiktighet och omtanke eftersom vi förstår att det förekommer värdefulla tillhörigheter som inte får skadas. Tillsammans med våra kunder besitter vi ett gott samarbete som gör arbetet optimalt, vi lovar att företaget är i trygga händer med flyttjänster från oss.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.