Kontorsflytt i Malmö

Företagsflytt i Malmö

Är företaget i behov av kontorsflytt? Flytt 4 You har över 30 års erfarenhet av flytt och kan flytta ditt företag vare sig det handlar om större eller mindre kontor. Projektet handläggs från det att vi börjar kontorsflytten tills att vi sedan avslutar den. Vi kan garantera en väl utförd flytt.

Värt att veta vid företagsflytt

När man flyttar kontor är ett samspel mellan kund och personal betydelsefullt. Vid större kontorsflyttning planerar vi in i minsta detalj för att projektet ska gå väl. Vi flyttar såväl stora som små kontor inom olika branscher över hela Malmö.

Vi vet också att kontorsflytten ställer andra krav än bohagsflytten. Ytorna är större, tidsschemat tajt och flytten komplex. För att bidra med en så bra företagsflytt som möjligt rekommenderar vi att genomföra en besiktning som självklart är utan extra kostnad.


Vad behöver vi och vad behöver vi inte?

Vi är måna om att alla önskemål blir besvarade och eftersom vi är flexibla försöker vi uppnå dem så gott vi kan. Det förekommer dock arbetsområden som vi anser är extra bra att ha med eftersom det underlättar flytten och gör så att verksamheten snabbare sätter fart.

  • Packning, vi hjälper dig att packa kontorsmaterial och emballera möblemang för en säker körning mellan de olika adresserna.
  • Lastning, vi lastar alla saker i flyttbilen under säkra förhållanden och undviker att någonting tar skada både när det gäller företagets tillhörigheter och personal som slipper hantera tunga lyft.
  • Magasinering, om flytten behöver ske tidigare än inflyttningen kan vi magasinera hela eller delar av kontoret i vårat magasin. Vi kan även lagra sådant som för tillfället inte tar plats i de nya lokalerna.
  • Lossning, vi lossar alla tillhörigheter tryggt och bär sedan in det till det nya kontoret.


Flytt som gynnar alla

Vår flytthjälp gynnar alla kontor i Malmö. Verksamheten får ta del av kvalitativ flytthjälp som underlättar en redan stressad arbetsdag. Vi flyttar när tiden är som bäst och bringar många fördelar med oss.

Säker transport – Vi är behöriga yrkesmän som fraktar företag över hela landet vart det än behövs. Att man erhåller försäkringar och tillstånd är viktigt för att kunna ta del av ersättning om en olycka inträffar. Givetvis har vi alla behörigheter som krävs och bevisar gärna att vi är behöriga fackmän – fråga oss bara!

Kunskap&erfarenhet – Vår erfarenhet sträcker sig över 30 år tillbaka i tiden vilket också har gett mycket kunskap. Vi vet vad våra kunder söker när de kontaktar oss för kontorsflytt men anpassar oss gärna om det finns egna önskemål om upplägget.

Prisvärd kontorsflytt – Kostnaden på företagsflytt från Flytt 4 You är rimlig så alla verksamheter i Malmö ska ha möjlighet att ta del av professionell flytthjälp. Med hjälp av besiktning innan flytten (givetvis kostnadsfri) kan vi pressa priset ytterligare och bidra med en anpassad lösning.

Effektiv och smidig företagsflytt med Flytt 4 You

Vi har arbetat som flyttfirma under flera års tid och levererat nöjda kunder i form av företag och privatpersoner. Vi törs påstå att våra tjänster är av unik expertis som inte går att hitta bland någon annan flyttfirma. Med försiktighet och omtanke hanterar vi företagets tillhörigheter, vi förstår att det finns värdefulla saker som inte får komma bort. Tillsammans besitter vi ett gott samarbete som tryggar våra kunder. Vi lovar att lägga företagets saker i trygga händer vid beställning av företagsflytt från oss.

 

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.