Tunga lyft i Lund

Tunga lyft i Lund

Behöver du flytta ett kassaskåp eller ett piano? På Flytt 4 You besitter vi mer än 30 års erfarenhet av tunghantering och är övertygande om att vi kan hjälpa dig. Få hjälpmedel och fel tekniker kan innebära ordentliga skador vid flytt något som inte får hända med våra kunder. Rekommendationen är alltid att kontakta en etablerad flyttfirma när ett tungt föremål ska flyttas. Vi besitter kunskap om både mindre och större lyft i Lund.


Risk för en dyr affär

Att flytta ett piano eller ännu rejälare en flygel kan vara en omfattande process med en tyngd på över 250 kilo att hantera. Man riskerar att interiör och instrumentet tar skada eftersom det är en klumpig ägodel som ska byta plats. Dessutom besitter instrumentet ett högt värde som är onödigt att äventyra. Skadar man dock inredningen i huset innebär det också märken på instrumentet. Låter du vår flyttpersonal ta hand om pianoflytten undviker du att någonting inträffar men skulle det mot all förmodan ske det har vi försäkringar som täcker.


Utför flera pianoflyttningar i veckan

Vi flyttar alla typer av flyglar och pianon faktum är att vi har beställningar på flertalet per vecka redan idag. Vare sig du behöver byta plats på föremålet eller ska ta med den i flytten kan vi stå till tjänst. Våra medarbetare lyfter det som går för hand men tar till hjälpmedel när det behövs för att inte själva ta skada. Såväl kund som medarbetare är säkra med tunga lyft från oss och vi garanterar ett kvalitativt resultat.

Värt att veta om transporten

Innan flytten av ett tungt föremål genomförs är det bra att besitta kunskapen om villkoren som gäller. Att beställa tunga lyft omfattar en dyrare omkostnad men fördelarna det bringar väger klart upp investeringen. I slutändan är man tacksam över sitt beslut eftersom man helt enkelt tjänat på det.

Beroende på vad du ska flytta, hur tungt det är och vart det ska kommer priser variera. En flyttning inom hemmet är förmodligen billigare än ett tungt lyft med transportering. På flytt 4 You erbjuder vi alltid prisvärda flyttningar som passar de flesta hushåll.


Flytta kassaskåp

Vid tjänster som omfattar tunga lyft har vi lång erfarenhet inom det mesta men om inte ser vi till att skaffa det. Ett uppdrag som ibland förekommer är flyttning av kassaskåp vilket omfattar en tjänst som faktiskt efterliknar pianoflytten. Det finns många likheter bland annat med hänsyn för tyngden. Vår personal har dock specialiserat sig på tunghantering och gör manövern snabbt utan problem.

Trygg flyttning

Vi flyttar tillhörigheterna under säkra förhållanden oavsett om det handlar och tunga lyft eller ej. Medarbetarna är kunniga och chaufförerna ser till att körningen blir trygg. Att flytta ett tungt föremål behöver inte vara en problematisk historia och investeringen kommer löna sig, det vill vi lova. Alltför många väljer ändock att genomföra processen på egen hand utan att tänka över konsekvenserna. Rätt utrustning och pålitlig flyttpersonal gör det enklare.

Vi är en av de mest flexibla flyttfirmorna i Lund och hjälpa till med alla typer av projekt oberoende av vart du ska. Tunga lyft genomförs utan problem för varken kund eller personal, den breda erfarenheten gör det säkert att anlita tjänster från oss. I över 30 år har vi varit delaktiga i branschen, ditt projekt kan vara litet eller stort till ett företag eller privatperson alla kan ta del av professionell flyttservice med oss.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.