Flytt i Lund

Professionell flytthjälp i Lund

Vi är en erfaren flyttfirma som erbjuder professionellt flytthjälp och personal som transporterar bohag, företag och dödsbo säkert. Våra tjänster gör flytten snabbare och medför alltid kvalitativ service. Flexibilitet och låga kostnader gör oss till den mest pålitligaste flyttfirman i Lund, få företag kan erbjuda samma expertis som oss.

Arbetet kan bestå av allt mellan emballering, packning, magasinering, flyttstädning och körning, men självklart hjälper vi också till vid enklare transport och flyttning. Tillsammans anpassar vi den mest prisvärda lösningen för just dig och gör arbetet tillfreds med förekommande önskemål.


Bohagsflytt

Vi flyttar bohag vare sig det du har en mindre lägenhet på 15 kvm eller en större villa på 400 kvm. Transportsträckan rör sig mellan valfria destinationer till nästa trappuppgång eller en helt annan stad. Bohaget hanteras av kvalificerade yrkesmän. Vid lättare behov kan vi även hjälpa till att köra en vändning till tippen efter en vindsröjningen eller flytta enstaka möbler mellan olika rum i bostaden. Målet är att flytten ska fungera smidigt och inte omfatta större arbetsprocess än nödvändigt.


Företagsflytt med oss

Företagsflytt från oss vänder sig till små och stora företag med olika behov. Vi har erfarenhet från alla typer av kontorsflyttar och kan därmed säkerställa hög service. Om flytten ska gå effektivt utan komplikationer är förutsättningen att företaget och vår personal besitter samspel. Vår lösning är att handlägga projektet från början till slut för att erbjuda en väl utförd företagsflytt. Större kontorsflytt kräver oftast mycket planering för att undvika att verksamheten får långvarigt stopp. Vi flyttar kontor oberoende av bransch, om ytorna är stora eller små, eller tidsschemat pressat. Besiktning sker för att pressa priserna och ge företaget fullständiga möjligheter att ta del av komplett service.


Magasinering med oss

Vi magasinerar med hög säkerhet och bringar trygghet. Lagringen kan vara inventarier eller kompletta bohag. Med oss går det förvara om förrådet inte har plats för dina utemöblerna eller en förvaringslösning till bildäcken krävs. Säkra förvaringsformer kan också ske i samband med flytt där vi magasinerar under tiden du installerar dig i nya bostaden. lagret är konstruerat för att lagra sådant som inkluderar exempelvis privata bohag och kontorsmaterial. Förseglingen sker med specifika nummer och för att undvika ovälkomna gäster har vi installerat larm. Under lastningen filtemballeras samtliga möbler medans kartongerna packas ordentligt men ändå lätt för att inte ta skada.


Anlita Flytt 4 You för flyttstäd i Lund

Precis som många andra flyttfirmor har vi flyttstädning i vårt sortiment. Företaget besitter lång erfarenhet inom flyttbranschen och lämnar kvalitetsgaranti på alla tjänster som utförs. Om du inte skulle vara tillfreds åtgärdar vi eventuella briser kostnadsfritt tills alla parter är nöjda. Förhoppningen är att våra kunder ska finna tid över till annat som att packa upp på ny adress eller bara koppla av en stund.

Städprocessen blir lättare med oss och går dessutom snabbare än om du skulle göra den själv. Under brådskande omständigheter genomför vi städningen samma dag som flyttingen blir av. Vid besöket tar vi hand om städningen i samtliga rum för att bidra med en professionell helhetslösning.

Copyright © 2022 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.