Flyttstädning i Lund

Pålitligt flyttstäd i Lund

Vi besitter över 30 års erfarenhet av flyttstädning och vet därför att rengöring med vår personal är professionell. Vi är en flyttfirma Lund med företagsverksamhet som fokuserar på att minska kostnaden för kunden samtidigt som vi håller förstklassig och personlig flyttservice. Det betyder att alla kunder kan ta del av kvalitativ flytthjälp. Vårt utbud består av en välplanerad städning som fungerar vid alla tillfällen, skulle resultatet mot all förmodan inte vara tillfreds åtgärdar vi bristerna.

Städar din bostad

Oberoende av om du bor i en gigantisk villa lite utanför stan eller i en liten lägenhet mitt i centrum kan vi ta hand om flyttstädningen. Personalen består av yrkesskickliga städare som är medvetna om vilken typ av arbete som krävs för att göra dig nöjd. Flyttstädningen sker i samtliga rum och anpassas efter förutsättningarna. Finns det egna önskemål om hur städningen bör utföras tar vi hänsyn till det med strävan om att uppnå resultatet.

Fördelar med vår flyttstädning

Det bringar flera fördelar att anlita flyttstädning från Flytt 4 You. – Jobbet kring ett adressbyte är många gånger omfattande och tar upp mer tid än man föreställt sig. Flyttstädning med oss sparar tid som du kan använda för att packa upp tillhörigheter i nya bostaden exempelvis. Vad du gör spelar oss egentligen inte någon roll, men flytten går betydligt snabbare med vår hjälp.
Garantin medför att resultatet blir skinande rent även om du inte varit tillfreds med städningen från första början.


Bad och toalett

Komplett sanitet skuras liksom badkaret, men fronten på jacuzzi demonteras och monteras på egen hand av kunden. Kakelväggar som under lång tid samlar kalk och smuts blir glänsande rena med pålitlig skrubbning. Tvättmaskin, torkskåp och torktumlare torkas av genomgående. Golvbrunnar och ventiler tar endast del av en utvändig rengöring. Förvaringsutrymmen under handfat och på väggar städas också.


Köket

Köket är ett av de områden som besitter hög bakteriehalt i bostaden bortsett från badrum och toalett. Vi har den erfarenhet som krävs för att rengöra köket tillräckligt.

Vid ett besök rengörs alla vitvaror underifrån, på utsidan och in med rätta medel. Spisen rengörs och tillhörande ugnsplåtar. Lådor, skåp och bänkar kommer inte ha fläckar eller brödsmulor kvar efter vår städning. Köksfläkt samt ventil tar del av en utvändig avtorkning.


Samtliga bostadsrum

I alla rum görs en ordentlig rengöring av golv liksom kontakter, lister dörrar och karmar. Det bidrar med en grundlig sanering. Damning sker på fönsterbrädor samt bakom element och på målade ytor. Förekommer det garderober tar vi hand om förvaringen så de blir fräscha till nästa inneboende. Fönstren är vanligtvis en del av slutfinishen och förblir skinande rena när vi varit där.


Ett självklart val för flyttstädning

Flyttstädning i Lund kan sällan bli mer självklar än med oss på Flytt 4 You. Vi vill att varenda kund ska känna sig nöjd och finna trygghet med våra tjänster. Det slutgiltiga resultatet visas stolt upp för nuvarande hyresvärd eller nyblivna ägare utan klagomål. Prisvärd flyttstädning gör processen roligare, vi tycker inte att arbetet kring en flytt ska vara påkostat vare sig den varit omfattande eller inte.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.