Flytt i Ystad

Flyttfirma i Ystad

På Flytt 4 You erhåller vi professionell personal som tar han om din flytthjälp i Trelleborg. Vi transporterar privata bohag, företag och dödsbon. Vi vill bidra med en säkrare och snabbare flytt med vår kunskap och endast leverera kvalitativa resultat. Med flexibla tjänster och låga priser gör det oss till en av de mest pålitligaste flyttfirmorna i Trelleborg. Få flyttföretag kan erbjuda samma expertis som vi på Flytt 4 You. Arbetet kan bestå av mycket allt mellan packning, emballering, magasinering, transport och flyttstädning, men kan också omfatta enklare körningar och flyttning. Vi anpassar helt enkelt efter befintliga behov och ser till att leverera tillsammans med schyssta priser.


Bohagsflytt

Vi tar hand om bohagsflytten vare sig den består av en mindre lägenhet på 15 kvm eller en större villa med omfattande 400 kvm. Transportsträckan kan röra sig vart som helst, till nästa trappuppgång eller till en helt annan stad. Bohaget hanteras av skickliga yrkesmän som gör packningen, lastningen och lossningen säkert. Gällande mindre tjänster kan vi köra ett lass med skräp till tippen eller flytta möbler mellan rummen i bostaden. Målet är att det ska gå smidigt och enkelt och inte tillföra ett bredare arbetsområde än nödvändig.


Företagsflytt

Kontorsflytten är till för stora och små företag i Ystad med varierande behov. Vi besitter erfarenhet inom det mesta och kan därmed säkerställa våra kunder hög service. Projektet handläggs hela vägen från början till slut och kan därmed erbjuda en kvalitetsflytt utan komplikationer. Förutsättningen om allt ska gå bra är att personal och kund besitter gott samspel mellan varandra. En större företagsflytt kräver vanligtvis mycket planering om allt ska gå rätt till, men vi anpassar behoven efter dina förutsättningar. Vi flyttar kontor oberoende av bransch, hur stora ytorna är, eller om verksamheten står under tidspress.


Magasinering Ystad

Lagring med Flytt 4 You är säkert och tryggt. Vi magasinerar möblemang, inventarier och kompletta bohag i vårt lager. Du kan förvara om det inte längre finns plats i förrådet eller en flytt är inplanerad. Säkra förvaringsformer är en självklarhet för oss, därför har magasinet utrustats med nödvändiga åtgärder. Magasinet har konstruerats för att lagra tillhörigheter som vanligtvis hör hemma på kontor eller i privata bohag. Förseglingen sker med säkra förseglingsnummer och magasinet är under ständig bevakning med larm och vaktbolag som rycker in ifall något händer. Innan lastning filtemballeras alla möbler och kartonger packas ordentligt men ändå lätta för att inte ta eller ge skada.


Professionell flyttstädning i Ystad

Vi kan hjälpa dig med flyttstädningen, som företag inom servicebranschen vet vi vad som krävs för att göra kunden nöjd. Med vår städning får du kvalitetsgaranti som säkerställer ett skinande resultat även om du inte varit nöjd från första början Förhoppningen är att du ska hitta tid att koppla av och tänka på annat en stund. Vad du sedan gör med tiden är helt upp till dig, packa upp på nya adressen eller umgås med nära och kära.

du söker oss för brådskande behov kan vi genomföra städningen på samma dag som flytten. Vi tar hand om samtliga rum vid besöket, såväl bohagsrum, kök, badrum och toalett och lämnar med ett glänsande resultat. Det finns inte ett spår av varken damm eller smuts när vår personal tagit hand om bohaget.

Copyright © 2022 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.