Tunga lyft i Hässleholm

Tunga lyft i Hässleholm

Behöver du flytta ett tungt föremål? Då kan personalen på Flytt 4 You hjälpa dig. Tunghantering är en del av vår vardag som bidrar med professionell hjälp. Det lönar sig att kontakta en flyttfirma när en tunghantering behöver genomföras. Fel tekniker och inga hjälpmedel kan innebära att man skadar sig ordentligt. Något vi inte vill ska hända med våra kunder eller någon annan.


Kan bli en dyr affär

Att flytta ett piano eller en flygel omfattar en vikt på över 250 kilo i vissa fall. Det bär med sig flera risker som är onödiga att äventyra när vi kan lösa saken enkelt. Man riskerar att förstöra instrumentet och interiören i rummet eftersom hanteringen är komplicerad. Förutom det sätter man sig själv i fara om man inte besitter kunskapen om hur flyttningen bör genomföras.

Om man låter vår flyttpersonal ta hand om flyttningen slipper man att någon av nämnda risker inträffar, skulle dock en olycka ske av misstag har vi försäkringar som täcker all ersättning.


Med flera pianolyft i veckan

Vi lyfter alla typer av tunga instrument som piano och flygel utan problem, saken är det att vi genomför flera sådana per vecka. Vare sig du endast vill byta plats eller ska flytta ägodelen till en helt annan adress står vi till förfogande. Starka medarbetare flyttar med hjälp av egen kraft och tillgång till specialverktyg för att inte skada sig själva vid riktigt tunga flyttningar. Alla är säkra med vår hjälp såväl personal som företag och vi garanterar ett resultat av god kvalitet.

Detta bör du veta om pianotransport

När man beställer en flyttning med tunghantering kan det vara bra att besitta kunskap om hur kostnaden kommer läggas upp. Priset för pianotransport kan variera beroende på storlek och sträcka den ska fraktas. Ett tyngre piano som flyttas till en annan ort medför till det ordinära en dyrare kostnad än ett piano som endast ska flyttas inom hemmet.
Hos oss är priserna plånboksvänliga för att gynna alla kunder och bidra till att fler personer kan nyttja vår hjälp. Resultatet är dock alltid professionellt.


Vi flyttar kassaskåp

När det kommer till tunghantering har vi lång erfarenhet och är säkra på att vi även kan hjälpa till med ditt projekt. Vi hjälper till med alla flyttar oberoende av vad som ska bäras. Chaufförerna lastar och fraktar säkert till ny destination. Många ser det problematiskt vilket det inte behöver vara med oss. Det lönar sig i längden att inte genomföra projektet själv och äventyra de risker som finns. Rätt utrustning samt pålitlig personal gör det istället enkelt.

Pålitlig hantering

Flytt 4 You är troligtvis den mest flexibla flyttfirman av alla flyttfirmor som finns i Sverige. Vi har flyttservice för samtliga typer av beställningar oavsett vart det ska. En tunghantering utförs enkelt utan skador för varken personal eller kund med rätt kunskap. Att flytta behöver inte vara problematiskt och investeringen som görs kan vi garantera lönar sig i längden. Låt oss ta hand om tunghanteringen för att undvika eventuella risker, rätt utrustning och pålitlig personal gör det hela enkelt.

Vilka är vi?

Flytt 4 You är ett företag som besitter mer än 30 års erfarenhet inom flyttbranschen. Det finns tillgång för alla typer av flyttningar vare sig det gäller tunga lyft eller inte och de genomförs alltid med professionellt resultat. Verksamheten växer för var dag som går och bringar fler personer möjlighet att ta del av kundnöjdhet. Flyttningen kan vara stor eller liten, för oss spelar det ingen roll och vi hjälper såväl företag som privatpersoner att bära.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.